Libnet.ro
UNICEF

23:00

Robert Negoita: Victor Ponta, persoana cea mai potrivita sa ocupe scaunul de la Cotroceni

Hotnews Hotnews,
 Robert Negoita: Victor Ponta, persoana cea mai potrivita sa ocupe scaunul de la Cotroceni

Vicepresedintele PSD Robert Negoita primarul sectorului 3, afirma, intr-un interviu acordat Agerpres, ca premierul Victor Ponta este, in opinia sa, cea mai buna varianta de candidat la alegerile prezidentiale. continuă pe Hotnews

Dragnea: Ponta este cea mai buna solutie pentru functia de presedinte al Romaniei in ochii celor din PSD

Presedintele PSD Victor Ponta este cea mai buna solutie pentru functia de presedinte alRomaniei, a declarat, luni, presedintele executiv al PSD, LiviuDragnea, spunand ca aceasta este parerea tuturor.

Liviu Dragnea: PSD crede ca Ponta este cea mai buna solutie pentru functia de presedinte al Romaniei

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca PSD considera ca presedintele partidului, premierul Victor Ponta, reprezinta cea mai buna solutie pentru functia de presedinte al Romaniei, potrivit agentiei Agerpres.

Victor Ponta vine de 1 Mai in statiunea Mamaia. Premierul va vizita Portul si cartierul Henri Coanda

Victor Ponta va veni intr-o vizita pe litoral de 1 Mai. El va fi insotit de vicepremierul Liviu Dragnea si Dan Sova, ministrul Transporturilor.

Dragnea: Cred ca Ponta e convins ca e cea mai buna solutie pentru prezidentiale

Presedintele executiv al PSD spune ca Victor Ponta ar fi cel mai bun candidat pentru prezidentiale, iar Victor Ponta este convins ca reprezinta cea mai buna solutie pentru functia de sef al statulu.

Cine este Igor Sechin, seful gigantului petrolier rus Rosneft, vizat de sanctiunile SUA: Lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin

Igor Sechin este cel mai sonor dintre numele responsabililor rusi vizati de noua serie de sactiuni anuntata luni de Statele Unite. Sechin, un vechi apropiat al lui Vladimir Putin si care conduce in prezent gigantul petrolier de stat Rosneft, este considerat unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia. Sechin este lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin, spune Serghei Markov, un analist politic care ofera consultanta Kremlinului si este rector adjunct la Academia Rusa de Stiinte Economice Plehanov. Putin are incredere in el mai mult decat in oricine, afirma Markov.

Darth Vader de Rusia: Cine este Igor Sechin, seful gigantului petrolier rus Rosneft, vizat de sanctiunile SUA, cea mai influenta persoana din tara dupa Putin

Igor Sechin este cel mai sonor dintre numele responsabililor rusi vizati de noua serie de sactiuni anuntata luni de Statele Unite. Sechin, un vechi apropiat al lui Vladimir Putin si care conduce in prezent gigantul petrolier de stat Rosneft, este considerat unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia. Sechin este lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin, spune Serghei Markov, un analist politic care ofera consultanta Kremlinului si este rector adjunct la Academia Rusa de Stiinte Economice Plehanov. Putin are incredere in el mai mult decat in oricine, afirma Markov despre cel numit si Darth Vader de Rusia, potrivit Business Insider. Cine sunt persoanele si companiile supuse noilor sanctiuni impuse de Statele Unite .

Victor Ponta, la Constanta si in Delta Dunarii, de 1 Mai

Premierul Victor Ponta, impreuna cu ministrii Liviu Dragnea si Dan Sova, se afla joi, de 1 Mai, la invitatia primarului Radu Mazare, la Constanta, pentru deschiderea sezonului estival.

Victor Ponta, vizita simbolica de 1 mai: premierul merge in fieful baronilor urmariti penal Radu Mazare si Nicusor Constantinescu

Premierul Victor Ponta se va afla la Constanta de 1 mai, fieful lui Nicusor Constantinescu si Radu Mazare, ambii aflati sub urmarire penala. Premierul va vizita la ora 11. 30 cartierul social Henri Coanda ai carui locuitori au protestat la arestarea primarului Mazare acuzat de DNA ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern pentru a-l ajuta sa castige in conditii avantajoase licitatia pentru construirea cartierului. Catalin Predoiu acuza guvernul miercuri ca se pregateste sa dea Primariei Constanta o parte din actiunile portului.

Victor Ponta: Stiu ca e o doamna care se ocupa cu ridicatul. Nu mi-as dori sa fiu mai bun ca doamna Udrea la ridicat

Premierul Victor Ponta a declarat marti, intr-un miting electoral la Bacau, ca in Romania exista o doamna care se ocupa cu ridicatul, dar nu si-ar dori sa fie mai bun ca Elena Udrea la acest capitol.

Victor Ponta: Cred in refacerea USL dupa 25 mai, dar nu voi mai putea fi prieten cu Antonescu

Presedintele PSD, Victor Ponta, sustine in continuare ca exista sanse ca USL sa se refaca dupa 25 mai, in conditiile in care PNL nu va atinge pragul de 20%, pe care si l-a fixat pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )