Libnet.ro
UNICEF

12:30

Victor Ponta, vizita simbolica de 1 mai: premierul merge in fieful baronilor urmariti penal Radu Mazare si Nicusor Constantinescu

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, vizita simbolica de 1 mai: premierul merge in fieful baronilor urmariti penal Radu Mazare si Nicusor Constantinescu

Premierul Victor Ponta se va afla la Constanta de 1 mai, fieful lui Nicusor Constantinescu si Radu Mazare, ambii aflati sub urmarire penala. Premierul va vizita la ora 11. 30 cartierul social Henri Coanda ai carui locuitori au protestat la arestarea primarului Mazare acuzat de DNA ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern pentru a-l ajuta sa castige in conditii avantajoase licitatia pentru construirea cartierului. Catalin Predoiu acuza guvernul miercuri ca se pregateste sa dea Primariei Constanta o parte din actiunile portului. continuă pe Hotnews

De 1 Mai, premierul Victor Ponta va vizita Dobrogea

Dupa o vizita fulger pe litoral, Victor Ponta va ajunge in Tulcea. Aici, va vizita spitalul, apoi se va indrepta spre Babadag, la o serbare campeneasca.

Victor Ponta vine de 1 Mai in statiunea Mamaia. Premierul va vizita Portul si cartierul Henri Coanda

Victor Ponta va veni intr-o vizita pe litoral de 1 Mai. El va fi insotit de vicepremierul Liviu Dragnea si Dan Sova, ministrul Transporturilor.

Victor Ponta: PNL nu va lua 20% la europarlamentare

Premierul Victor Ponta a fost invitatul emisiunii Editie Speciala, la Romania TV, alaturi de ministrul Finantelor Publice, Ioana Petrescu, si ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea. Premierul a declarat, printre altele, ca in 2014 salariile nu vor creste. De asemenea, premierul a spus ca nu crede ca PNL va lua 20% la euroalegeri, asa cum estimeaza liberalii.

Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si Daniel Constantin, in vizita la Patriarhul Daniel impreuna cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu / Intrebat de ce l-a vizitat pe Patriarh, Ponta a raspuns: Pentru binecuvantare... Bineinteles ca am discutat des

Premierul Victor Ponta, impreuna cu o delegatie formata din vicepremierii Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si Daniel Constantin, au fost astazi in jurul orei 15. 00 intr-o vizita la Patriarhul Daniel, fiind insotiti de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Intrebat de Hotnews. ro de ce a mers in vizita la Patriarh cu ministri si guvernatorul Isarescu, premierul Ponta a raspuns scurt: Pentru binecuvantare. Vizita are loc la cateva zile dupa debutul oficial al campaniei electorale la europarlamentare. Nu am discutat despre bani. Bineinteles ca am discutat despre Catedrala, pentru ca este un proiect cuprins in programul nostru 'Romania 100, a declarat Ponta. Premierul Victor Ponta si-a intensificat programul de vizite la biserici si manastiri din tara, ultima vizitata fiind manastirea Nucet, unde a facut si o baie de multime, fiind insotit de candidatii PSD la Parlamentul European. UPDATE Parintele Constantin Stoica: Premierul a fost primit de Patriarhul Daniel intr-o vizita particulara de binecuvantare.

Victor Ponta: Greu de scazut in acest an TVA la alte produse, daca reducem CAS. Poate doar din 2015

Premierul Victor Ponta, este convins ca dupa alegerile europarlamentare din 25 mai Uniunea Social Liberala USL) se va reface. El a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni la Romania TV, ca PSD nu va anunta candidatul la alegerile prezidentiale pana nu vor fi cunoscute rezultatele alegerilor pentru Parlamentul European. Premierul a mai sustinut ca reducerea contributiei de asigurari sociale CAS) la angajator se afla in topul listei subiectelor care vor fi abordate in cadrul intalnirii de la inceputul lunii iunie cu delegatia Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale.

Robert Negoita: Victor Ponta, persoana cea mai potrivita sa ocupe scaunul de la Cotroceni

Vicepresedintele PSD Robert Negoita primarul sectorului 3, afirma, intr-un interviu acordat Agerpres, ca premierul Victor Ponta este, in opinia sa, cea mai buna varianta de candidat la alegerile prezidentiale.

Victor Ponta, la Constanta si in Delta Dunarii, de 1 Mai

Premierul Victor Ponta, impreuna cu ministrii Liviu Dragnea si Dan Sova, se afla joi, de 1 Mai, la invitatia primarului Radu Mazare, la Constanta, pentru deschiderea sezonului estival.

Victor Ponta ia fata Statisticii: crestere economica de 3,2% in T1. Economistii sunt si mai optimisti

Cu aproape 3 saptamani inainte de publicarea datelor semnal despre evolutia economiei in primul trimestru, premierul Victor Ponta a luat din nou fata INS si a anuntat ca avansul PIB in trimestrul I se cifreaza la 3,2%. Economistii sunt insa mai.

Victor Ponta: Stiu ca e o doamna care se ocupa cu ridicatul. Nu mi-as dori sa fiu mai bun ca doamna Udrea la ridicat

Premierul Victor Ponta a declarat marti, intr-un miting electoral la Bacau, ca in Romania exista o doamna care se ocupa cu ridicatul, dar nu si-ar dori sa fie mai bun ca Elena Udrea la acest capitol.

Victor Ponta, catre Liviu Dragnea: Eu nu ma mai urc in barca cu tine

Vicepremierul Liviu Dragnea, aflat alaturi de premierul Ponta la granita Sculeni, i-a recomandat acestuia sa vorbeasca si despre regularizarea Prutului. Ponta i-a raspuns, razand, ca trebuie sa se limiteze st.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )