Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roberta Vinci: Favorita mea la US Open este Simona Halep. E ciudat ca nu a castigat pana acum un Grand Slam

Hotnews Hotnews,
 Roberta Vinci: Favorita mea la US Open este Simona Halep. E ciudat ca nu a castigat pana acum un Grand Slam

US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, debuteaza luni, 29 august, la New York. Roberta Vinci finalista in 2015 la competitia americana) o are drept favorita in acest an pe Simona Halep, cap de serie numarul cinci. E ciudat ca nu a castigat pana acum un Grand Slam, a spus Vinci, facand referire la Halep. continuă pe Hotnews

US Open 2016: Simona Halep a mers la shopping in New York si a avut parte de o surpriza imensa

Simona Halep este a cicnea favorita a turneului US Open, ultimul turneu de Gdand Slam al anului, care incepe maine la New York.

US Open 2016: Simona Halep incepe cursa pentru glorie cu ochii pe un bonus urias, de patru milioane de dolari

US Open incepe luni in parcul Flushing Meadows din New York. La ultimul Grand Slam al anului, Simona Halep isi mai incearca o data puterile in tentativa de a-si apropia primul turneu major al carierei. Turneul va fi transmis in Romania de EuroSport.

Roberta Vinci mizeaza pe Halep la US Open: Este puternica, e ciudat ca pana acum nu a castigat un turneu de Grand Slam

US Open este ultimul turneu de Grand Slam din anul 2016 si va avrea loc luni, la New York. Roberta Vinci o are drept favorita in acest an pe Simona Halep, cap de serie numarul cinci, potrivit.

S-a decis ora la care va debuta Simona Halep la US Open

Simona Halep este a cincea favorita a turneului de la US Open si va juca in primul tur marti contra lui Kirsten Flipkens.

Surpriza uriasa la New York pentru Simona Halep

Simona Halep este a cicnea favorita a turneului US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, care incepe maine la New York, scrie Adevarul. Pana la meciul cu Flipkens, Halep a participat la.

Clasamentul WTA: Simona Halep, locul 5 inainte de startul US Open - Monica Niculescu, cea mai buna clasare din cariera la dublu - locul 15

Simona Halep va incepe US Open-ul ultimul turneu de Grand Slam al anului) de pe locul 5 in ierarhia WTA, clasamentul putand suferi insa schimbari majore dupa incheierea competitiei de la New York. Monica Niculescu se afla la care mai buna clasare din cariera la dublu: locul 15.

Simona Halep are motive de ingrijorare inainte de US Open. Epidemia declansata de virusul Zika a luat amploare la New York. Autoritatile sunt in alerta maxima

Simona Halep a ajuns la New York in aceasta saptamana, dar sportiva in varsta de 24 de ani are motive de ingrijorare, scrie prosport. ro. Zika, virusul din cauza caruia Simona a.

US Open 2016: tragere la sorti neprietenoasa pentru Simona Halep, posibil sfert de finala cu Serena Williams

In aceasta seara a avut loc tragerea la sorti a tabloului de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Sase romance sunt pe tabloul feminin de simplu, iar Sorana Cirstea si Monica Niculescu se pot intalni in turul al doilea.

Ion Tiriac e lider in topul bogatasilor din tenis. Ce locuri ocupa Ilie Nastase si Simona Halep

Ion Tiriac este cel mai bogat om de pe planeta, dintre oamenii care au tinut o racheta de tenis in mana la modul profesionist.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2041 seconds )