Libnet.ro
UNICEF

00:07

Robin Thicke are un nou single Take it easy on me

Devorator Monden Devorator Monden,
Robin Thicke are un nou single Take it easy on me

Dupa ce a luat cu asalt topurile muzicale din intreaga lume si a impresionat audienta cu Blurred Lines, Robin Thicke mizeaza pe o noua piesa pentru a-si promova noul album. Take it easy on me este numele celui mai nou single promovat de Robin Thicke, care acopera in mare acelasi subiect si contribuie la ceea . continuă pe Devorator Monden

Mike revine in atentia publicului cu un nou single Want You

Dupa o pauza un pic mai lunga, Mike revine in atentia publicului cu un nou single intitulat Want you. De la primele acorduri ale melodiei ne putem da seama ca asteptarea a meritat, Want you anuntandu-se a fi unul din hiturile acestei veri, o piesa dinamica, potrivita pentru petrecerile pe plaja ce se lungesc pana .

VIDEO |Justin Timberlake anunta urmatorul single Take Back The Night

The 20/20 Experience continua La doar o saptamana de la lansarea clipului Tunnel vision, Justin Timberlake a dezvaluit mai multe detalii despre noul single dar si despre urmatorul album, The 20/20 Experience 2 of 2). Artistul a postat pe internet un teaser pentru noul single, Take Back The Night. In filmuletul de 50 de secunde, .

Fresh! Justin Timberlake prezinta noul single Take Back the Night

Justin Timberlake si-a facut o revenire spectaculoasa cu The 20/20 Experience, album ce a luat cu asalt topurile muzicale si a uimit audienta. The 20/20 Experience continua Superstarul pop se pregateste sa lanseze partea a doua a albumului The 20/20 Eperience, programata pentru data de 30 septembrie, de pe care a lansat deja primul single: .

Jessie J confirma lansarea unui nou single Hero

Dupa ce a lansat single-ul WILD alaturi de raperii Big Sean si Dizzee Rascal, Jessie J a dezvaluit ca urmeaza sa promoveze un nou single, ce va fi prezent pe coloana sonora a peliculei Kick-Ass 2. Jessie le-a dat vestea sustinatorilor sai prin intermediul paginii sale de Twitter, intr-o sesiuen de Q&A pe care a .

Selena Gomez promoveaza un nou single Love will remember

Selena Gomez si-a propus sa creasca in plan muzical, dovada ca artista lanseaza azi un nou single, numit Love will remember. Love Will Remember este produsa de Rock Mafia si va fi prezenta pe viitorul album al vedetei, Stars dance, ce va cuprinde piese precum Come and Get it sau Slow down si este programat .

Fresh! Brigitta revine si lanseaza un nou single Numele meu

In prag de vara o noua productie marca K1 Production LLP ne propune o melodie happy cu un aer proaspat si un artist din generatia tanara. Brigitta s-a remarcat prin voce, atitudine, efervescenta si determinare la emisiunile-concurs Megastar, Vocea Romaniei 1, Eurovision. S-a implicat in diverse proiecte cu trupe live, a acumulat experienta scenica .

Mihai Ristea revine cu un nou single fresh Batem palma

Mihai Ristea ne face o oferta muzicala de nerefuzat Batem palma!, o piesa pe cat de energica, pe atat de vesela, care ne aduce inevitabil zambetul pe buze si ne inspira totodata. In momentul in care am compus aceasta piesa ne-am gandit la cuvintele complicate pe care incercam sa i le spunem persoanei de .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )