Libnet.ro
UNICEF

20:45

ROBOR la trei luni a crescut la 2,08%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROBOR la trei luni a crescut la 2,08%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut, astazi, la 2,08%, fata de 2,06%, valoare inregistrata de asemenea in sedinta anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

ROBOR la trei luni a crescut la 2,06%

Indicele ROBOR la 3 luni s-a apreciat astazi la 2,06%, de la 2,05 %, valoare inregistrata in sedinta anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 2,06%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat astazi la 2,06%, valoare inregistrata de asemenea in sedinta anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 2,05%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat astazi la 2,05%, valoare inregistrata de asemenea in sedinta anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Prognoza meteo: vin trei luni cu vreme anormala. Cat va ploua in aprilie, cum va fi in mai si unde loveste seceta in iunie

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni nu aduce vesti bune. Meteorologii prognozeaza ploi in exces si seceta in prima luna de vara. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), temperaturile vor continua sa creasca usor din aceasta saptamana, insa se vor situa tot sub normalul perioadei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )