Libnet.ro
UNICEF

16:00

ROBOR la trei luni a stagnat la 2,08%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROBOR la trei luni a stagnat la 2,08%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat, astazi, la 2,08%, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

ROBOR la trei luni a stagnat la 2,06%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat astazi la 2,06%, valoare inregistrata de asemenea in sedinta anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 2,08%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut, astazi, la 2,08%, fata de 2,06%, valoare inregistrata de asemenea in sedinta anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 2,06%

Indicele ROBOR la 3 luni s-a apreciat astazi la 2,06%, de la 2,05 %, valoare inregistrata in sedinta anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Edilul din Floresti, condamnat la un an si trei luni de inchisoare cu suspendare si interdictie de a mai ocupa functii publice

Magistratii judecatoriei Campina l-au condamnat la un an si trei luni de inchisoare cu suspendare pe primarul comunei Floresti, liberalul Eugen Eduard David, trimis in judecata in anul 2016 pentru conflict de interese, dupa ce a acordat ajutoare de urgenta unor rude ale sale, de la bugetul primariei pe care o conduce, informeaza News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )