Libnet.ro
UNICEF

16:30

Rochiile printesei Diana au fost recuperate din muzee si se intorc la Palatul Kensington, dupa 20 de ani de la moartea acesteia (FOTO)

B1 B1,
Rochiile printesei Diana au fost recuperate din muzee si se intorc la Palatul Kensington, dupa 20 de ani de la moartea acesteia (FOTO)

La 20 de ani de la moartea printesei Diana, cateva dintre rochiile acesteia, care se afla in muzee in acest moment, vor fi aduse la Palatul Kensington, acolo unde va fi organizata o expozitie. continuă pe B1

FOTO. Masina decapotabila a printesei Diana s-a vandut la licitatie. Noul proprietar a platit 54.000 de lire sterline

Masina personala a printesei Diana, fosta sotie a mostenitorului Coroanei britanice, printul Charles, s-a vandut la licitatie. Noul proprietar a platit pe ea 54. 000 de lire sterline.

Demiteri in cadrul companiei Romgaz. Directorul Virgil Metea si un membru al consiliului de administratie au fost revocati din functie

Virgil Metea, actualul director general al companiei, impreuna cu un altmembrualconsiliului de administratie, Ecaterina Popescu,au fost revocati din functie, potrivit.

Vata minerala a fost eliminata din lista materialelor acceptate de Ministerul Mediului

Peste 12. 000 de dosare - depuse de populatie pentru Casa Verde Vata minerala a fost eliminata din lista cu materiale acceptate de Ministerul Mediului pentru derularea Programului Casa Verde Plus, in forma finala a ghidului de finantare aferent acestui program guvernamental, dupa cum ne-au spus reprezentantii ministerului de resort. De asemenea, in programul Casa Verde a fost inclusa, pentru persoa-nele juridice, tehnologia bazata pe peleti, ne-au mai spus sursele citate. Ghidurile celor doua programe au ridicat discutii in randul industriilor interesate inca de la lansarea lor in dezbatere. Printre altele, producatorii din domeniu au solicitat ca, in lista materialelor acceptate de minister pentru derularea celor doua programe sa fie incluse mai multe alternative decat cele propuse initial.

Dacian Ciolos sustine ca reforma administratiei publice nu a fost posibila din cauza lipsei de sustinere a Parlamentului si a partidelor

Premierul Dacian Ciolos sustine ca reforma administratie publice, pe care Guvernul a promis-o, nu a putut fi realizata din cauza ca Parlamentul si partidele nu au sustinut masurile propuse de Executiv si nu au oferit un raspuns pozitiv.

Presedintele Agentiei Nationale a Functionarilor Publici a fost eliberat din functie

Premierul Dacian Ciolos a decis eliberarea din functie a presedintelui Agentiei Nationale a Functionarilor Publici ANFP), Jozsef Birtalan.

Vizitele ANAF la domiciliu au fost eliminate din lege: Acestea sunt considerate inutile si prea costisitoare (VIDEO)

ANAF renunta sa mai bata la usi. Vizitele inspectorilor la domiciliul fiscal vor fi eliminate din lege. Nu doar ca sunt inutile, ci incarca nejustificat si costurile de administrare. Schimbarile apar.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )