Libnet.ro
UNICEF

18:00

Roger Federer, alaturi de Simona Halep. Ce a spus legendarul jucator elvetian despre finala de azi de la Wimbledon

Adevărul Adevărul,
Roger Federer, alaturi de Simona Halep. Ce a spus legendarul jucator elvetian despre finala de azi de la Wimbledon

Simona Halep joaca azi prima ei finala de la Wimbledon si are sansa de a castiga al doilea grand Slam din cariera, daca o invinge pe Serena Williams. continuă pe Adevărul

HALEP FINALA WIMBLEDON.Mesajul transmis de Roger Federer pentru Simona

Simona Halep joaca astazi, de la ora 16:00, marea finala a Wimbledon, impotriva Serenei Williams. Roger Federer i-a transmis un mesaj Simonei Halep.

Roger Federer, mesaj pentru Simona Halep: Trebuie sa ai mentalitate de invingator, sa stii ca meriti sa fii aici

Roger Federer, finalist la Wimbledon dupa ce l-a invins pe Rafael Nadal, i-a transmis un mesaj de incurajare Simonei Halep, inaintea finalei pe care aceasta o va juca in compania Serenei Williams. Elvetianul a declarat ca romanca trebuie sa aiba o mentalitate de invingatoare si sa se gandeasca ca si-a castigat dreptul de a juca ultima etapa a competitiei.

Tenisul romanesc, in alerta: Anunt de ULTIM moment despre Simona HALEP!

Roger Federer, finalist la Wimbledon dupa ce l-a invins pe Rafael Nadal, i-a transmis un mesaj de incurajare Simonei Halep, inaintea finalei pe care aceasta o va juca in compania Serenei Williams. Elvetianul a.

Wimbledon: Roger Federer, in semifinale dupa ce a pierdut primul set cu Kei Nishikori Elvetianul, 100 de victorii la All England Club

Roger Federer a avut parte de un inceput dificil de meci in fata lui Kei Nishikori. Niponul s-a impus cu 6-4 in primul act, insa elvetianul a intors rezultatul, a castigat urmatoarele seturi 6-1, 6-4, 6-4), si s-a calificat in semifinalele de la Wimbledon, unde il va intalni, pentru a 40-a oara in cariera, pe Rafael Nadal. Fedex a devenit primul jucator care inregistreaza 100 de victorii la acelasi turneu de Grand Slam.

Rafael Nadal, despre Roger Federer: A jucat mai bine, dar nu am terminat inca

Rafael Nadal a fost invins de Roger Federer in semifinalele de la Wimbledon, insa ibericul a declarat ca cei doi se vor mai intalni, chiar daca nu se mai afla la prima tinerete. Rafa a spus ca este dezamagit ca nu a reusit sa castige titlul de la All England Club, insa a admis ca adversarul sau a jucat mai bine.

Wimbledon: Rafael Nadal vs Roger Federer 6-7(3), 6-1, 3-6, 4-6 Federer, in finala pentru a 12-a oara pe iarba londoneza

La 11 ani distanta dupa ce isi adjudeca primul trofeu la All England Club in fata lui Roger Federer, Rafael Nadal a fost nevoit sa se recunoasca invins in disputa din semifinale contra elvetianului. Federer a fost jucatorul mai bun la toate capitolele, a stat bine in schimburile din spatele terenului, iar serviciul a fost la cote inalte. Singurele momente de slabiciune le-a avut in setul al doilea, insa elvetianul l-a dat rapid uitarii si a jucat excelent pana la finalul meciului. S-a terminat 7-63), 1-6, 6-3, 6-4 pentru Fedex, care s-a calificat in finala la Wimbledon pentru a 12-a oara in cariera.

Wimbledon: Semifinala care iti taie rasuflarea - Roger Federer vs Rafael Nadal, clasicul tenisului mondial

Doi dintre cei mai mari jucatori de tenis din lume, Roger Federer, locul 3 ATP, si Rafael Nadal, locul 2 ATP, se infrunta, vineri, in semfinalele turneului de la Wimbledon. Este prima intalnire intre cei doi pe iarba dupa finala epica din 2008, considerat cel mai mare meci din istoria tenisului.

Sfatul lui Darren Cahill pentru Simona Halep. Ce crede australianul ca nu trebuie sa faca jucatoarea noastra

Darren Cahill se afla la Londra, alaturi de Simona Halep, chiar daca nu in calitate de antrenor al acesteia, ci ca si comentator tv.

Serena Williams: Simona Halep a jucat la nivelul ei maxim, nu stiu ce as fi putut face altceva

Serena Williams a laudat-o si la conferinta de presa dupa finala de la Wimbledon pe Simona Halep, despre care a spus ca a jucat incredibil.

VIDEO Simona Halep, dupa triumful de la Wimbledon: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi

Simona Halep a declarat, sambata, ca niciodata nu a facut un meci mai bun precum cel cu Serena Williams din finala de la Wimbledon. Halep a mai spus ca visul mamei ei s-a indeplinit sambata, prin victoria de la Wimbledon.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2167 seconds )