Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roger Federer si capitolul la care este peste rivalii Rafael Nadal si Novak Djokovic in ultimele cinci sezoane

Hotnews Hotnews,
 Roger Federer si capitolul la care este peste rivalii Rafael Nadal si Novak Djokovic in ultimele cinci sezoane

Roger Federer detine multe recorduri in statisticile ATP, cel mai important fiind cel reprezentat de titlurile de Grand Slam cucerite 20). Cu toate ca elvetianul pierde ceva teren in ierarhia titlurilor majore castigate, Mister Perfect are un capitol la care este peste marii sai rivali Rafael Nadal si Novak Djokovic in ultimele cinci sezoane. continuă pe Hotnews

Roger Federer si capitolul la care este peste rivalii Rafael Nadal si Novak Djokovic in ultimele cinci sezoane

Roger Federer detine multe recorduri in statisticile ATP, cel mai important fiind cel reprezentat de titlurile de Grand Slam cucerite 20). Cu toate ca elvetianul pierde ceva teren in ierarhia titlurilor majore castigate, Mister Perfect are un capitol la care este peste marii sai rivali Rafael Nadal si Novak Djokovic in ultimele cinci sezoane.

Care este, de fapt, identitatea celor mai puternici doi oameni de la Pro TV. N-ai auzit niciodata de ei

Compania mama a Pro TV a numit doi directori executivi dupa demisia lui Sarbu. La nici macar o luna de la demisie, Central European Media Enterprises a si gasit inlocuitor pentru Adrian Sarbu. Adrian Sarbu a demisionat de la conducerea Central European Media Enterprises la sfarsitul lui august 2013. Care sunt cei mai puternici doi .

Lovitura pentru romani. Cat de mult au crescut preturile apartamentelor si care este cel mai scump oras

Preturile apartamentelor vechi, cat si noi au crescut fata de perioada anului trecut. Majorari se inregistreaza mai ales in Cluj-Napoca si Capitala Banatului. Bucuresti a inregistrat ieftiniri la apartamentele noi. Cat de mult au crescut preturile apartamentelor si care este cel mai scump oras in luna februarie, preturile unui apartament a crescut cu 1,6% mai .

Pompa centralei termice scoate sunete ciudate? Care este cauza si cat de scump te poate costa defectiunea

Cand vine vorba de centralele termice, trebuie sa stim, in primul rad, sa o folosim, si in al doilea rand ce trebuie facut atunci cand nu mai functioneaza in parametrii normali de functionare. Pompa centralei termice scoate sunete ciudate Asa cum va povesteam si in alte astfel de materiale, centralele termice reprezinta cea mai interesanta .

Stiri false despre cresterea porcinelor in gospodarie: care este, de fapt, adevarul

Pentru a se evita un nou dezastru precum cel de anul trecut cauzat de pesta porcina, au fost definite niste reglementari care vizeaza persoanele care vor sa creasca porci. Din pacate, fara sa surprinda pe nimeni, au fost interpretate prost in online. Pe parcursul zilei de ieri, in functie de unde iti luai informatiile, ai .

Care este cea mai buna centrala termica pe gaz pentru apartament. Solutia de ultima ora, de la specialisti

Centrala este piatra de temelie a casei, astfel ca alegerea ei este cu atat mai dificila cu cat exista pe piata diferite variante de centrale termice, iar toate pretind ca sunt cele mai bune. Care e varianta stralucita? Solutia vine chiar de la specialisti. Care este cea mai buna centrala termica pe gaz pentru apartament? .

Putini romani stiu asta! Orasul din Romania care este infratit chiar cu Wuhan

Putini romani stiu acest detaliu cel putin interesant. Un oras din Romania este infratit de multi ani cu regiunea chineza Wuhan, locul considerat epicentrul epidemiei de coronavirus.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )