Libnet.ro
UNICEF

23:00

Care este, de fapt, identitatea celor mai puternici doi oameni de la Pro TV. N-ai auzit niciodata de ei

Playtech Playtech,
Care este, de fapt, identitatea celor mai puternici doi oameni de la Pro TV. N-ai auzit niciodata de ei

Compania mama a Pro TV a numit doi directori executivi dupa demisia lui Sarbu. La nici macar o luna de la demisie, Central European Media Enterprises a si gasit inlocuitor pentru Adrian Sarbu. Adrian Sarbu a demisionat de la conducerea Central European Media Enterprises la sfarsitul lui august 2013. Care sunt cei mai puternici doi . continuă pe Playtech

Stiri false despre cresterea porcinelor in gospodarie: care este, de fapt, adevarul

Pentru a se evita un nou dezastru precum cel de anul trecut cauzat de pesta porcina, au fost definite niste reglementari care vizeaza persoanele care vor sa creasca porci. Din pacate, fara sa surprinda pe nimeni, au fost interpretate prost in online. Pe parcursul zilei de ieri, in functie de unde iti luai informatiile, ai .

Unde vor romanii sa se angajeze: topul celor mai cautate companii

Piata muncii din Romania este suficient de dinamica incat si angajatorii si angajatii sa puna conditii. Iata care este topul celor mai cautate companii din Romania. in Romania se.

Google, pe primul loc in topul celor mai doriti angajatori din Romania

Google ocupa primul loc in topul celor mai doriti angajatori din Romania. Gigantul IT este urmat de Porsche si Amazon in preferintele romanilor care isi cauta un loc de munca.

43 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977. Noua harta seismica a celor mai periculoase zone din Capitala

Pe 4 martie se implinesc 43 de ani de la tragicul cutremur din 1977. 56 de secunde55 conform altor surse) si o magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter au luat peste 1. 570 de vieti, au ranit alte 11. 300 si au prabusit 35. 000 de locuinte, la nivelul intregii tari. Majoritatea pagubelor materiale s-au concentrat in .

Lovitura pentru romani. Cat de mult au crescut preturile apartamentelor si care este cel mai scump oras

Preturile apartamentelor vechi, cat si noi au crescut fata de perioada anului trecut. Majorari se inregistreaza mai ales in Cluj-Napoca si Capitala Banatului. Bucuresti a inregistrat ieftiniri la apartamentele noi. Cat de mult au crescut preturile apartamentelor si care este cel mai scump oras in luna februarie, preturile unui apartament a crescut cu 1,6% mai .

Care este cea mai buna centrala termica pe gaz pentru apartament. Solutia de ultima ora, de la specialisti

Centrala este piatra de temelie a casei, astfel ca alegerea ei este cu atat mai dificila cu cat exista pe piata diferite variante de centrale termice, iar toate pretind ca sunt cele mai bune. Care e varianta stralucita? Solutia vine chiar de la specialisti. Care este cea mai buna centrala termica pe gaz pentru apartament? .

Roger Federer si capitolul la care este peste rivalii Rafael Nadal si Novak Djokovic in ultimele cinci sezoane

Roger Federer detine multe recorduri in statisticile ATP, cel mai important fiind cel reprezentat de titlurile de Grand Slam cucerite 20). Cu toate ca elvetianul pierde ceva teren in ierarhia titlurilor majore castigate, Mister Perfect are un capitol la care este peste marii sai rivali Rafael Nadal si Novak Djokovic in ultimele cinci sezoane.

Pompa centralei termice scoate sunete ciudate? Care este cauza si cat de scump te poate costa defectiunea

Cand vine vorba de centralele termice, trebuie sa stim, in primul rad, sa o folosim, si in al doilea rand ce trebuie facut atunci cand nu mai functioneaza in parametrii normali de functionare. Pompa centralei termice scoate sunete ciudate Asa cum va povesteam si in alte astfel de materiale, centralele termice reprezinta cea mai interesanta .

Topul celor mai inalte cascade din lume

In lume sunt cinci cascade ce au peste 870 de metri inaltime. Cea mai mare se afla in Venezuela si are o poveste speciala. Care sunt cele mai mari cascade de pe glob, aflati din articolul de mai jos.

Topul celor mai doriti angajatori din Romania. Pe ce loc suntBMW, Samsung si Porsche

Peste 15. 000 de respondenti au participat la cel mai amplu studiu de piata desfasurat vreodata in Romania, pentru industria de resurse umane, si au raspuns care sunt angajatorii pentru care si-ar dori sa lucreze.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )