Libnet.ro
UNICEF

09:00

Roger Federer a izbuncit iN PLANS in timpul unui interviu. Motivul (VIDEO)

B1 B1,
Roger Federer a izbuncit iN PLANS in timpul unui interviu. Motivul (VIDEO)

Intrebat despre Peter Carter, antrenorul care l-a descoperit, Roger Federer a izbucnit in lacrimi, spre surprinderea celei care il intervieva, relateaza Hotnews. Momentul a avut loc in timpul unui interviu. continuă pe B1

Roger Federer a izbuncit iN PLANS in timpul unui interviu. Motivul

Intrebat despre Peter Carter, antrenorul care l-a descoperit, Roger Federer a izbucnit in lacrimi, spre surprinderea celei care il intervieva, relateaza Hotnews. Momentul a avut loc in timpul unui interviu.

VIDEO Umanizarea Regelui - Roger Federer si motivul pentru care a plns n timpul unui interviu pentru CNN

Cu putin timp inainte de startul primului Grand Slam al anului Australian Open), Roger Federer proaspat castigator al Cupei Hopman) a oferit un interviu celor de la CNN. Lucrurile au scapat putin de sub control in momentul in care elvetianul a fost intrebat despre Peter Carter, antrenorul care l-a descoperit: Mister Perfect a izbucnit in lacrimi, spre surprinderea celei care il intervieva.

Roger Federer: Novak Djokovic este favorit sa castige Australian Open Declaratie haioasa despre sansele sale

Elvetianul Roger Federer, detinatorul trofeului de la Melbourne, considera ca Novak Djokovic, liderul actual al ATP, este favorit la castigarea Australian Open.

VIDEO Cupa Hopman: Roger Federer, o poezie de tenis - Victorie n doua seturi cu Alexander Zverev (Elvetia - Germania 1-0)

Roger Federer a practicat un tenis incantator contra lui Alexander Zverev, recordmanul titlurilor de Grand Slam reusind sa fie la un nivel prea inalt pentru ambitiosul Sascha. Mister Perfect a adus primul punct Elvetiei in finala Cupei Hopman cu Germania reeditare a ultimului act de anul trecut) dupa un succes in doua seturi, 6-4, 6-2.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )