Libnet.ro
UNICEF

17:45

Roger Federer si Rafael Nadal au pus la cale evenimentul mileniului in tenisul mondial

Adevărul Adevărul,
Roger Federer si Rafael Nadal au pus la cale evenimentul mileniului in tenisul mondial

Rivali de aproape 15 ani, ce doi s-au intalnit intr-un bar din Londra, chiar inainte de turneul de la Wimbledon si au pus la cale un eveniment urias. continuă pe Adevărul

Wimbledon (m): Roger Federer, victorie rapida in fata lui Matteo Berrettini Rezultatele zilei si programul sferturilor

Roger Federer, al doilea favorit al competitiei de la All England Club, s-a calificat in sferturile de finala, dupa o victorie rapida in fata italianului Matteo Berrettini 20 ATP, favorit 17), scor 6-1, 6-2, 6-2. Meciul a durat o ora si 14 minute.

Wimbledon: Novak Djokovic si Rafael Nadal, in sferturi dupa victorii in trei seturi

Novak Djokovic si Rafael Nadal nu au intampinat probleme in optimile competitiei de la Wimbledon. Cei mai bine clasati jucatori din clasamentul ATP au castigat in trei seturi partidele disputate impotriva francezului Ugo Humbert 66 ATP), respectiv portughezului Joao Sousa 69 ATP) si s-au calificat in sferturi.

Wimbledon: Roger Federer rescrie istoria tenisului

Tenismanul elvetian Roger Federer a obtinut cea de-a 350-a sa victorie intr-un turneu de Mare Slem, .

Wimbledon: Roger Federer, calificat in optimi pentru a 17-a oara in cariera - Elvetianul, la a 350-a victorie intr-un turneu de Grand Slam

Roger Federer 3 ATP) a mai facut un pas spre al noualea trofeu de la Wimbledon, calificandu-se in optimile competitiei londoneze pentru a 17-a oara in cariera. Elvetianul s-a impus in trei seturi in fata francezului Lucas Pouille 28 ATP), scor 7-5, 6-2, 7-64).

Wimbledon: Rafael Nadal, in optimi dupa victoria cu numarul 51 pe iarba londoneza (6-2, 6-3, 6-2 cu Jo-Wilfried Tsonga)

Rafael Nadal, numarul 3 mondial, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, invingandu-l fara emotii, cu 6-2, 6-3, 6-2, pe francezul Jo-Wilfried Tsonga, dupa mai putin de doua ore de joc, intr-o partida disputata sambata la All England Club.

Meci spectaculos de tenis, la Londra! Roger Federer vs. Printul George

Meci inedit de tenis, la Londra! Roger Federer a avut un adversar regal. Printul George 6 ani) este pasionat de sportul alb, iar marele campion elvetian l-a convocat la o partida pe un teren din capitala Marii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )