Libnet.ro
UNICEF

17:30

Roger Waters - The Wall Live, pentru prima data in Romania. Au mai ramas trei saptamani

Hotnews Hotnews,
 Roger Waters - The Wall Live, pentru prima data in Romania. Au mai ramas trei saptamani

Pe 28 august, in piata Constitutiei, Roger Waters, membru fondator al legendarei trupe Pink Floyd pune in scena The Wall Live: cel mai spectaculos concert organizat vreodata in Romania - asa cum il anunta organizatorii, fiind una din cele mai aclamate productii la nivel mondial. continuă pe Hotnews

A ramas mai putin de o luna pana la cel mai spectaculos concert organizat vreodata in Romania: Roger Waters The Wall!

In mai putin de o luna, publicul autohton va putea vedea in premiera cel mai spectaculos concert organizat vreodata in Romania: Roger Waters The Wall live! Prezentat de Volksbank si Ciuc Premium, show-ul reprezinta punerea in scena, integral, a celebrului album The Wall al trupei Pink Floyd, intregul eveniment bucurandu-se de o productie colosala, ale carei cifre depasesc cu usurinta orice alt record stabilit pana in prezent pe piata de concerte din Romania. Evenimentul va avea loc pe 28 august, in Piata Constitutiei din Bucuresti si este organizat de Emagic, ultimele bilete disponibile putand fi achizitionate in continuare de pe Myticket. ro si din magazinele afiliate. Continue reading .

O femeie a fost aleasa in fruntea federatiei de fotbal din Sierra Leone, pentru prima data in istorie

O femeie a fost aleasa la sefia Federatiei de Fotbal din Sierra Leone, o premiera pentru aceasta tara vest-africana. Ea devine, astfel, a doua femeie care conduce un for fotbalistic la nivel mondial, dupa Lydia.

YouTube permite streaming live pentru utilizatorii cu peste 100 de abonati

YouTube va permite streaming live pentru orice utilizator cu peste 100 de abonati, creand astfel egalitate intre creatorii mici de continut, independenti, si marile case de productie, scrie presa internationala.

Beijingul isi arata muschii. Nave de razboi ale Chinei au facut pentru prima data turul Japoniei

Nave de razboi ale Chinei au facut pentru prima data turul complet al Japoniei, trecand prin stramtorile din nordul si sudul arhipelagului nipon, eveniment care demonstreaza ambitiile maritime ale Beijingului, relateaza AFP.

Administratiile locale sunt pentru prima oara pe deficit. Gaura din buget este de aproape un miliard de lei in 2012

Administratiile locale sunt, pentru prima data, pe deficit. Gaura din buget este de aproape un miliard de lei in 2012, potrivit datelor Directiei pentru Politici Fiscale si Bugetare Locale. Cei mai multi bani.

Productia industriala din zona euro a crescut pentru prima oara in ultimii doi ani

Productia industriala din zona euro a crescut, in iulie, pentru prima oara in ultimii doi ani, ceea ce sugereaza ca regiunea ar putea iesi din recesiune in trimestrul curent.

Gerard Depardieu filmeaza la Paris o productie inspirata din fotbal

Actorul francez Gerard Depardieu, devenit cetatean rus in luna ianuarie, filmeaza in aceasta perioada, pentru prima data dupa foarte multi ani, la Paris, pentru un film inspirat din universul fotbalului, informeaza AFP, citat de Mediafax .

Cipru a ridicat restrictia pe deschiderea de conturi bancare

Ministerul Finantelor din Cipru a autorizat pentru prima data de la criza din luna martie deschiderea de noi conturi la bancile cipriote, conditionate strict prin stabilirea unei sume minime depuse de 5. 000 euro si imposibilitatea de a le lichida timp.

Raiffesen depaseste Swiss Capital si ajunge pe primul loc in topul brokerilor de pe Bursa

Swiss Capital a pierdut pentru prima data in 2013 pozitia de lider in topul anual al brokerilor care activeaza pe Bursa de Valori Bucuresti, Raiffeisen Capital Investment reusind sa ia locul firmei de intermediere condusa de Bogdan Juravle. Cum.

Grupul The New York Times vinde The Boston Globe pentru suma de 70 milioane de dolari

Grupul de presa american The New York Times a anuntat sambata ca a acceptat oferta de a vinde publicatia The Boston Globe, pentru suma de 70 milioane de dolari 52,7 milioane de euro), omului de afaceri John W. Henry, proprietarul clubului de baseball Boston Red Sox si al clubului de fotbal Liverpool, transmite AFP.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )