Libnet.ro
UNICEF

11:45

Roland Garros: Pe cine ar putea intalni Halep in turul trei - A eliminat-o pe Simona in 2019 de pe zgura pariziana

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Pe cine ar putea intalni Halep in turul trei - A eliminat-o pe Simona in 2019 de pe zgura pariziana

Invingatoarea duelului 100% romanesc dintre Simona Halep si Irina Begu stie cu cine se va duela in turul trei de la Roland Garros, ultimul Grand Slam al anului. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Halep a castigat duelul romanesc cu Begu. Pe cine va intalni in turul urmator

Simona Halep merge mai departe la Roland Garros, dupa ce s-a impus in duelul romanesc de pe zgura pa.

Simona Halep Sara Sorribes Tormo 6-4, 6-0, live video turul 1 Roland Garros 2020. Simona merge in turul 2 dupa ce a castigat 10 game-uri la rand

UPDATE, ora 15:50 Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. Asta dupa ce a fost condusa in setul unu, 2-4. A luat apoi zece game-uri la rand. Simona Halep se califica in turul 2. Din nou break .

Roland Garros: Finalista in 2019, Marketa Vondrousova a fost eliminata fara drept de apel

Cap de serie numarul 15, Marketa Vondrousova a parasit turneul de la Roland Garros inca din turul intai. Finalista la Paris in 2019, sportiva din Cehia a fost invinsa de Iga Swiatek 53 WTA). Reamintim ca Marketa se afla pe partea de tablou a Simonei Halep.

VIDEO Roland Garros: Nadal, Thiem, Zverev si Wawrinka, in turul trei John Isner, eliminat de fiul unui castigator de Grand Slam (Rezultatele zilei)

Favoritii nu au intampinat probleme, miercuri, in turul doi de la Roland Garros. Rafael Nadal cap de serie nr. 2), Dominic Thiem 3), Alexander Zverev 6), Diego Schwartzman 12) si Stan Wawrinka 16) au obtinut victorii categorice si merg in faza urmatoare a competitiei. Surpriza zilei a fost reusita de Sebastian Korda 213 ATP, fiul lui Petr Korda, castigator la Australian Open in 1998), care l-a invins pe John Isner favorit 21).

Ana Bogdan ajunge in turul 2 la Roland Garros. Monica Niculescu, eliminata!

Jucatoarea Ana Bogdan s-a calificat, marti, in turul secund la Roland Garros dupa eliminarea unei favorite.

Victorie pentru Simona Halep de ziua ei in primul tur la Roland Garros

Principala favorita la castigarea Roland Garros din acest an, Simona Halep a obtinut o victorie in doua seturi la prima intalnire cu Sara Sorribes Tormo, locul 70 mondial.

Roland Garros: Sorana Cirstea, eliminata fara drept de apel de Elena Rybakina (6-0, 6-3)

Sorana Cirstea 83 WTA) a parasit turneul de la Roland Garros inca din runda inaugurala, sportiva noastra fiind invinsa de favorita numarul 14, Elena Rybakina. Confruntarea de o ora si 5 minute i-a revenit de-o maniera categorica sportivei care reprezinta Kazahstanul, scor 6-0, 6-3.

Roland Garros: Intra in scena unii dintre marii favoriti - Cand va juca Patricia Tig

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul zilei de luni, una in care va evolua in runda inaugurala si Patricia Maria Tig. Vor intra in scena capi de serie importanti precum Serena Williams, Petra Kvitova, Garbine Muguruza, Elina Svitolina, Dominic Thiem si Rafael Nadal.

Cu cine va juca Simona Halep in turul 3 la Roland Garros 2020! Da peste cosmarul de anul trecut

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 6-3, 6-4. in turul 3 al competitiei, favorita numarul unu a turneului de la Paris va avea o misiune foarte complicata. Simona Halep o va avea de infruntat in urmatoarea partida de la French Open pe .

Roland Garros: Simona Halep, in turul trei dupa un meci spectaculos cu Irina Begu (6-3, 6-4) Urmeaza duelul cu Amanda Anisimova

Timp de o ora si 23 de minute, Simona Halep si Irina Begu au oferit un meci spectaculos: intensitate, agresivitate, unghiuri din cartea de geometrie si lovituri splendide care meritau ca tribunele sa fie pline. Recitalul de pe Suzanne Lenglen a fost castigat de Simona in doua seturi 6-3, 6-4). Irina are marele merit de a se fi ridicat la nivelul principalei favorite la castigarea Roland Garros-ului. in turul trei, pentru Halep urmeaza duelul cu cea care i-a curmat traseul de pe zgura pariziana in 2019: Amanda Anisimova.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )