Libnet.ro
UNICEF

06:15

Roland Garros: Finalista in 2019, Marketa Vondrousova a fost eliminata fara drept de apel

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Finalista in 2019, Marketa Vondrousova a fost eliminata fara drept de apel

Cap de serie numarul 15, Marketa Vondrousova a parasit turneul de la Roland Garros inca din turul intai. Finalista la Paris in 2019, sportiva din Cehia a fost invinsa de Iga Swiatek 53 WTA). Reamintim ca Marketa se afla pe partea de tablou a Simonei Halep. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Monica Niculescu a ajuns pe tabloul principal Gabriela Ruse, eliminata

Monica Niculescu 141 WTA si cap de serie numarul 16) s-a calificat, vineri, pe tabloul principal la turneul de la Roland Garros, dupa ce a invins-o in trei seturi pe rusoaica Vera Zvonareva in prezent locul 182 WTA, dar fosta numarul 2 mondial).

Cum a fost surprins Toni Iuruc in momentul in care Simona Halep juca la Roland Garros. Ce a ales sa faca

Primul meci de la Roland Garros de anul acesta jucat de Simona Halep a avut loc chiar in ziua in care tenismena a implinit 29 de ani. Alaturi nu i-a fost, asa cum toata lumea se astepta, logodnicul sau. Iata cum a fost surprins Toni Iuruc! Ce facea Toni Iuruc cand Halep juca la Roland .

Simona Halep Sara Sorribes Tormo 6-4, 6-0, live video turul 1 Roland Garros 2020. Simona merge in turul 2 dupa ce a castigat 10 game-uri la rand

UPDATE, ora 15:50 Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. Asta dupa ce a fost condusa in setul unu, 2-4. A luat apoi zece game-uri la rand. Simona Halep se califica in turul 2. Din nou break .

Patricia Tig in turul 2 la Roland Garros. Cel mai bun rezultat din cariera la Paris

Jucatoarea Patricia Tig s-a calificat, luni, in turul al doilea la Roland Garros, turneu de Mare Slem programat in capitala Frantei pentru urmatoarele doua saptamani.

WTA a anuntat clasamentul oficial. Cum sta Simona Halep, dupa victoria din primul tur de la Roland Garros

Womens Tennis Association a anuntat clasamentul oficial. Cum sta Simona Halep dupa victoria din primul tur de la turneul Roland Garros, vedeti un pic mai jos. Pe ce loc WTA se situeaza Simona Halep dupa victoria din primul tur de la turneul Roland Garros Asociatia de Tenis Feminin WTA) a anuntat, luni dimineata, 28 septembrie .

Duel suta la suta romanesc la Roland Garros: Simona Halep contra Irina Begu!

O a doua victorie romaneasca, duminica, in prima zi a turneului de la Roland Garros.

Halep, prima reactie dupa victoria de la Roland Garros! Romanca a suflat intr-un tort aflat la sute de kilometri distanta

Imediat dupa calificarea in turul secund al turneului de la Roland Garros, Simona Halep a fost invitata in studioul Eurosport, postul care transmite competitia in Romania.

Victorie pentru Simona Halep de ziua ei in primul tur la Roland Garros

Principala favorita la castigarea Roland Garros din acest an, Simona Halep a obtinut o victorie in doua seturi la prima intalnire cu Sara Sorribes Tormo, locul 70 mondial.

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros (duminica, 14:00)

Simona Halep evolueaza in primul tur la Roland Garros, duminica, in al doilea meci al zilei pe noua arena Philippe Chatrier.

Simona Halep joaca duminica la Roland Garros

Principala favorita la castigarea Roland Garros debuteaza, duminica, in chiar prima zi de competitie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )