Libnet.ro
UNICEF

08:47

Roland Garros: Dupa succesul de la simplu, Buzarnescu a ratat calificarea in turul doi la dublu mixt

Adevărul Adevărul,
Roland Garros: Dupa succesul de la simplu, Buzarnescu a ratat calificarea in turul doi la dublu mixt

Perechea Mihaela Buzarnescu/Henri Kontinen Romania/Finlanda) a ratat, vineri, calificarea in turul doi al probei de dublu mixt de la Roland Garros. Pentru Buzarnescu a fost al doilea meci al zilei, dupa ce romanca a reusit o victorie impresionanta la simplu, in fata favoritei 4, Elina Svitolina. continuă pe Adevărul

MIHAELA BUZARNESCU, in optimi la Roland Garros, dupa cea mai mare victorie a carierei

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat in premiera in optimile turneului de la Roland Garros, dupa ce a obtinut, vineri, cea mai mare victorie a carierei, 6-3, 7-5 cu.

Simona Halep se califica in turul II la Roland Garros, dupa ce a trecut de americanca Alison Riske

Simona Halep, liderul WTA, a reusit, miercuri, sa se califice in turul II al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, dupa ce a trecut, in 3 seturi, de americanca Alison Riske nr. 83 WTA), cu scorul de 2-6,.

Simona Halep ajunge in turul 3 la Roland Garros dupa o victorie scurta

Dupa un prim tur complicat, Simona Halep nu i-a lasat prea multe sanse lui Taylor Townsend in turul al doilea si continua competitia de la Roland Garros la capatul unei victorii in doua seturi, scor 6-3, 6-1.

Simona Halep se califica in turul doi la Roland Garros dupa o revenire de senzatie

Simona Halep joaca in primul tur la Roland Garros cu americanca Alison Riske. Americanca conduce cu 5-2 in primul set. Romanca a jucat finala anul trecut la Paris. Presedintele Federatiei Romane de Tenis,.

LIVE TEXT Mihaela Buzarnescu contra Elina Svitolina in turul 3 la Roland Garros

Dupa ora 14:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul dintre Mihaela Buzarnescu si Elina Svitolina, partida pentru calificarea in optimi la Roland Garros.

Irina Begu merge mai departe! Calificare in turul III la Roland Garros, dupa un succes clar in fata unei favorite

Romania mai are o jucatoare in turul al treilea la Roland Garros, dupa ce Simona Halep si Mihaela Buzarnescu au reusit acelasi lucru.

Mihaela Buzarnescu ajunge in optimi la Roland Garros

Mihaela Buzarnescu a furnizat, vineri, cea mai mare supriza de pana acum in turneul feminin de la Roland Garros.

Sorana Cirstea, invinsa in turul unu la Roland Garros dupa un meci de aproape trei ore, intrerupt si de ploaie

Sorana Cirstea a fost invinsa de Daria Gavrilova, din Australia, in turul unu la Roland Garros. A fost 4-6, 7-6, 6-3 pentru adversara Soranei.

Mihaela Buzarnescu, in optimi, dupa ce a eliminat una dintre favoritele la castigarea trofeului la Roland Garros

Mihaela Buzarnescu, locul 33 WTA si cap de serie numarul 31, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a eliminat-o, vineri, pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, una dintre favoritele la castigarea trofeului, cu scorul de 6-3, 7-5.

Roland Garros: Ana Bogdan s-a calificat n turul al doilea - Duel cu Angelique Kerber/ Begu, Buzarnescu si Dulgheru sunt in turul doi/ Crstea a fost eliminata

Ana Bogdan este a patra jucatoare din Romania prezenta in turul doi la Roland Garros, dupa Irina-Camelia Begu, Mihaela Buzarnescu si Alexandra Dulgheru. Jucatoarea noastra a invins-o in trei seturi pe Marketa Vondrousova Cehia, 94 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-4. in runda urmatoare a Grand Slam-ului de la Paris, Ana va avea parte de un duel de foc cu Angelique Kerber Germania, favorita 12), fost lider mondial. Sorana Cirstea a fost invinsa marti in primul tur de australianca Daria Gavrilova, scor 4-6, 7-6 4), 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )