Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mihaela Buzarnescu ajunge in optimi la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Mihaela Buzarnescu ajunge in optimi la Roland Garros

Mihaela Buzarnescu a furnizat, vineri, cea mai mare supriza de pana acum in turneul feminin de la Roland Garros. continuă pe Online Sport

MIHAELA BUZARNESCU, in optimi la Roland Garros, dupa cea mai mare victorie a carierei

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat in premiera in optimile turneului de la Roland Garros, dupa ce a obtinut, vineri, cea mai mare victorie a carierei, 6-3, 7-5 cu.

Toate la aceeasi ora. Cand vor evolua azi Simona Halep, Mihaela Buzarnesu si Alexandra Dulgheru la Roland Garros

Miercuri vor intra pe terenurile de la Roland Garros trei dintre jucatoarele noastre aflate in competitia din capitala Frantei.

Mihaela Buzarnescu scrie istorie la Roland Garros

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu este prima dintre reprezentantele Romaniei care ajunge in turul 3 la Roland Garros in acest an.

Mihaela Buzarnescu, victorie MARE la Roland Garros. A ajuns in turul al treilea

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu, locul 33 WTA si cap de serie numarul 31, a reusit, miercuri, o performata excelenta. Ea s-a calificat in turul III la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Sl.

Mihaela Buzarnescu, in optimi, dupa ce a eliminat una dintre favoritele la castigarea trofeului la Roland Garros

Mihaela Buzarnescu, locul 33 WTA si cap de serie numarul 31, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a eliminat-o, vineri, pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, una dintre favoritele la castigarea trofeului, cu scorul de 6-3, 7-5.

Mihaela Buzarnescu, prima reactie dupa victoria istorica in fata Elinei Svitolina

Romanca Mihaela Buzarnescu s-a calificat in optimi la Roland Garros dupa o victorie istorica. Sunt foarte fericita ca am jucat bine azi. Trebuie sa ma calmez in momentele in care sunt nervoasa n. r. a.

Simona Halep ajunge in turul 3 la Roland Garros dupa o victorie scurta

Dupa un prim tur complicat, Simona Halep nu i-a lasat prea multe sanse lui Taylor Townsend in turul al doilea si continua competitia de la Roland Garros la capatul unei victorii in doua seturi, scor 6-3, 6-1.

LIVE TEXT Mihaela Buzarnescu contra Elina Svitolina in turul 3 la Roland Garros

Dupa ora 14:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul dintre Mihaela Buzarnescu si Elina Svitolina, partida pentru calificarea in optimi la Roland Garros.

Roland Garros: Dupa succesul de la simplu, Buzarnescu a ratat calificarea in turul doi la dublu mixt

Perechea Mihaela Buzarnescu/Henri Kontinen Romania/Finlanda) a ratat, vineri, calificarea in turul doi al probei de dublu mixt de la Roland Garros. Pentru Buzarnescu a fost al doilea meci al zilei, dupa ce romanca a reusit o victorie impresionanta la simplu, in fata favoritei 4, Elina Svitolina.

Mihaela Buzarnescu forteaza marea lovitura! Cand are loc meciul ei cu Elina Svitolina, una dintre marile favorite de la Roland Garros

Mihaela Buzarnescu este in turul al treilea la Roland Garros, cea mai buna performanta a ei la un turneu de Grand Slam.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )