Libnet.ro
UNICEF

20:00

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in sferturi / Victorie in fata fratilor Bryan

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in sferturi / Victorie in fata fratilor Bryan

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, capi de serie numarul zece, s-au calificat in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, dupa ce au trecut de fratii Mike si Bob Bryan, scor 6-3, 7-67). Meciul a durat o ora si 27 de minute. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Horia Tecau si Marius Copil s-au calificat in optimile probei de dublu

Tenismenii romani Horia Tecau si Marius Copil, in perechi diferite, s-au calificat, vineri, in optimile de finala ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului.

Roland Garros 2019. Irina Begu s-a calificat in runda a treia

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat, joi, in runda a treia a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus de Karolina Muchova Cehia) cu 1-6, 6-3,.

Simona Halep, victorie in turul 3 la Roland Garros. Numarul 3 mondial s-a calificat in optimile de finala

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. UPDATE Simona Halep [] .

Roland Garros (f): Pliskova si Stephens s-au calificat in turul al treilea / Kiki Bertens a abandonat, Bianca Andreescu a declarat forfait (Rezultatele zilei)

Karolina Pliskova favorita nr. 2), Sloane Stephens 7), Elina Svitolina 9) si Anastasija Sevastova 12) se numara printre favoritele care s-au calificat, miercuri, in turul al treilea de la Roland Garros. Kiki Bertens, vazuta de multi drept pretendenta la titlu, a fost nevoita sa se retraga in timpul partidei cu Viktoria Kuzmova, iar Bianca Andreescu s-a retras inaintea duelului cu Sofia Kenin acuzand probleme la umarul drept.

Horia Tecau, calificarea in sferturi si o noua victorie in fata fratilor Bryan: imi place sa joc cu ei, sunt cei mai buni. Am invatat multe de la ei

Horia Tecau a obtinut calificarea in a doua saptamana de la Paris, dupa ce i-a invins alaturi de Jean-Julien Rojer pe fratii Bryan. Succesul ii duce pe cei doi in sferturile probei de dublu de la Roland Garros. imi place sa joc cu ei, sunt cei mai buni. Am invatat multe de la ei, a precizat, printre altele, Horia Tecau la conferinta de presa.

Roland Garros (m): Djokovic, Thiem, Zverev, Tsitsipas si Del Potro s-au calificat in optimi / Borna Coric, eliminat

Principalii favoriti s-au calificat in optimi, in urma rezultatelor inregistrate sambata la Roland Garros. Novak Djokovic favorit nr. 1), Dominic Thiem 4), Alexander Zverev 5), Stefanos Tsitsipas 6), Juan Martin Del Potro 8), Fabio Fognini 9) si Karen Khachanov 10) au trecut mai departe, in timp ce Borna Coric 13) si Roberto Bautista 18) au fost eliminati.

Raluca Olaru, victorie in turneul de dublu mixt, la Roland Garros. Romanca s-a calificat in optimi

Raluca Olaru si Franko Skugor Romania/Croatia) s-au calificat, miercuri, in optimile de finala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Roland Garros.

Roland Garros: Roger Federer, victorie in trei seturi la meciul cu numarul 400 la un turneu de Grand Slam - Elvetianul s-a calificat in optimi

Roger Federer 3 ATP) continua cursa la Roland Garros cu o noua victorie in trei seturi. La meciul cu numarul 400 la un turneu de Grand Slam, campionul elvetian l-a invins pe norvegianul Casper Ruud 63 ATP), scor 6-3, 6-1, 7-68). Federer si-a asigurat astfel a 14-a calificare din cariera in optimile competitiei de la Paris.

Victorie pentru Simona Halep la Roland Garros! Cu ce scor a castigat si ce urmeaza pentru sportiva romanca

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) o infrunta joi, 30 mai, pe jucatoarea poloneza Magda Linette 27 de ani, 87 WTA), in turul secund de la Roland Garros. Simona Halep joaca joi 30 mai, in turul 2 la Roland Garros impotriva sportivei Magda Linette locul 87 WTA). ACTUALIZARE 5: Simona Halep s-a calificat in [] .

Reactia Simonei Halep si mesajul WTA dupa inca o victorie la Roland Garros

Simona Halep a invins-o pe Lesia Tsurenko, scor 6-2, 6-1, in turul 3 la Roland Garros si s-a calificat in optimile de finala ale turneului. Constanteanca nu a avut emotii in fata sportivei din Ucraina, dar a spus dupa meci ca nu i-a fost deloc usor. WTA a reactionat dupa meci prin 2 mesaje postate [] .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )