Libnet.ro
UNICEF

13:00

Roland Garros: Roger Federer, victorie in trei seturi la meciul cu numarul 400 la un turneu de Grand Slam - Elvetianul s-a calificat in optimi

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Roger Federer, victorie in trei seturi la meciul cu numarul 400 la un turneu de Grand Slam - Elvetianul s-a calificat in optimi

Roger Federer 3 ATP) continua cursa la Roland Garros cu o noua victorie in trei seturi. La meciul cu numarul 400 la un turneu de Grand Slam, campionul elvetian l-a invins pe norvegianul Casper Ruud 63 ATP), scor 6-3, 6-1, 7-68). Federer si-a asigurat astfel a 14-a calificare din cariera in optimile competitiei de la Paris. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Naomi Osaka, in turul trei dupa o partida de aproape trei ore cu Victoria Azarenka - Japoneza, nevoita inca o data sa revina de la 0-1 la seturi

Naomi Osaka a avut parte de un meci maraton in turul doi de la Roland Garros, japoneza avand nevoie de aproape trei ore pentru a o invinge pe Victoria Azarenka 43 WTA), fost lider mondial. Meciul a fost unul extrem de spectaculos, cu multe rasturnari de situatie. La fel ca in primul tur, Osaka a fost nevoita sa revina de la 0-1 la seturi. S-a terminat 4-6, 7-5, 6-3 pentru numarul 1 WTA.

Roland Garros: Elina Svitolina, in turul trei fara sa joace - Urmeaza un duel cu Garbine Muguruza

Elina Svitolina 9 WTA), cap de serie numarul 9, s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Roland Garros, beneficiind de forfaitul compatrioatei sale Katerina Kozlova 67 WTA). Svitolina va da in runda urmatoare peste spaniola Garbine Muguruza.

Roland Garros: Simona Halep vs Ajla Tomljanovic 6-2, 3-6, 6-1 / Halep, calificata in turul doi - Debut cu set pierdut, la fel ca anul trecut

Simona Halep 3 WTA) a inceput cursa de aparare a trofeului de la Roland Garros cu o victorie in trei seturi, la fel cum se intampla si la editia de anul trecut nr. cu Alison Riske). Campioana en-titre a avut emotii cu Ajla Tomljanovic 47 WTA) doar in setul secund, dar si-a revenit la timp pentru a nu complica situatia in decisiv. A fost 6-2, 3-6, 6-1 pentru numarul 3 WTA, dupa un meci care a durat o ora si 37 de minute. Magda Linette, adversara Simonei Halep din turul al doilea.

Simona Halep, victorie muncita impotriva lui Linette: Ce adversara o asteapta in turul 3 de la Roland Garros

Calificarea dificila pentru Simona Halep in turul trei de la Roland Garros! Romanca a trecut, joi, in trei seturi, 6-4 5-7 6-3, de poloneza Magda Linette. Pentru romanca urmeaza acum un duel cu.

Serena Williams, dezvaluire neasteptata la Roland Garros. Ce indoiala a avut ea inainte de a juca pe zgura pariziana

Serena Williams este in turul secund la Roland Garros, dupa o victorie muncita in fata Vitaliei Diatcenko, pe care a depasit-o in trei seturi.

Halep la Roland Garros. La ce ora se disputa meciul cu Lesia Turenko si cand joaca Begu

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) joaca, sambata, in turul 3 la Roland Garros, pe arena Philippe-Chatrier, cu Lesia Turenko, care a invins-o in turul 2 pe Aleksandra Krunici. Tot sambatava juca si Irina Begu impotriva Amandei Anisimova, tot in turul trei, meciul fiind programat in jurul orei 16.

Digisport: Ion Tiriac a oferit imaginea zilei la Roland Garros. Cum a fost surprins la meciul Soranei Cirstea

Ion Tiriac a oferit una dintre imaginile zilei la Roland Garros. Miliardarul roman a fost surprins pe terenul 13 de la Paris, la meciul Soranei Cirstea.

Simona Halep la Roland Garros. La ce ora se disputa meciul cu Lesia Turenko si cand joaca Begu

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) joaca, sambata, in turul 3 la Roland Garros, pe arena Philippe-Chatrier, cu Lesia Tsurenko, care a invins-o in turul 2 pe Aleksandra Krunici.

Simona Halep revine joi pe teren la Roland Garros

Dupa o zi de pauza, Simona Halep va reveni in actiune, joi, pentru meciul din turul 2 de la Roland Garros.

Roland Garros (m): Rafael Nadal, Roger Federer si Kei Nishikori continua competitia; Lucas Pouille si David Goffin, eliminati

Marii favoriti care au evoluat vineri la Roland Garros si-au respectat statutul si au trecut in faza urmatoare a competitiei. Rafael Nadal 2) l-a eliminat pe belgianul David Goffin 26), Roger Federer 3) a trecut in minimum de seturi de norvegianul Casper Ruud, iar Kei Nishikori a castigat un meci maraton de patru ore si 29 de minute cu sarbul Laslo Djere. Francezul Lucas Pouille 22) a parasitGrand Slam-ul parizian in turul al doilea. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de vineri pe tabloul de simplu masculin de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )