Libnet.ro
UNICEF

07:15

Roland Garros: Irina Bara si Mihaela Buzarnescu, n optimile probei de dublu - Romncele le-au nvins pe favoritele numarul 4

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Irina Bara si Mihaela Buzarnescu, n optimile probei de dublu - Romncele le-au nvins pe favoritele numarul 4

Perechea Irina Bara/Mihaela Buzarnescu s-a calificat, sambata, in optimile probei de dublu de la Roland Garros, dupa ce le-au invins pe taiwaneza Latisha Chan si americanca Bethanie Mattek-Sands, favoritele numarul 4, scor 2-6, 6-3, 6-3. continuă pe Hotnews

Roland Garros 2018. Irina Bara si Mihaela Buzarnescu, in turul doi la dublu

Perechea romana Irina Bara/Mihaela Buzarnescu s-a calificat, joi, in runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa 6-7 3), 6-3, 6-4 cu.

LIVE TEXT Mihaela Buzarnescu contra Elina Svitolina in turul 3 la Roland Garros

Dupa ora 14:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul dintre Mihaela Buzarnescu si Elina Svitolina, partida pentru calificarea in optimi la Roland Garros.

Mihaela Buzarnescu ajunge in optimi la Roland Garros

Mihaela Buzarnescu a furnizat, vineri, cea mai mare supriza de pana acum in turneul feminin de la Roland Garros.

Roland Garros: Irina Begu si Qiang Wang, n turul doi al probei de dublu

Perechea Irina Begu/Qiang Wang Romania/China) s-a calificat, vineri, in turul doi al probei de dublu de la Roland Garros. Daca vor trece de aceasta faza, adversarele din optimi ale lui Begu si Wang vor fi surorile Venus si Serena Williams.

Roland Garros: Irina Begu se opreste n turul trei - a fost nvinsa de favorita 7, Caroline Garcia

Irina Begu 40 WTA) s-a oprit in turul al treilea la editia din acest an a turneului de Mare Slem de la Roland Garros. Romanca a fost invinsa sambata, in doua seturi - scor 6-1, 6-3, de jucatoarea franceza Caroline Garcia 7 WTA si favorita numarul 7 a competitiei).

Roland Garros: Irina Begu elimina o favorita si trece in turul 3 la Paris

Irina Begu a reusit joi seara sa o elimine pe favorita 27 a turneului de la Roland Garros, Shuai Zhang, si a ajuns in turul trei al turneului de Grand Slam. intr-un meci de aproximativ doua ore, Irina Begu a tr.

Roland Garros: Irina Begu, n turul trei - Victorie superba cu Shuai Zhang (27 WTA)

Irina-Camelia Begu 40 WTA) s-a calificat in turul al treilea de la Roland Garros, dupa o victorie superba cu chinezoaica Shuai Zhang 27 WTA), cap de serie numarul 27. Jucatoarea noastra s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 6-4.

Roland Garros: Raluca Olaru, eliminata n primul tur al probei de dublu

Perechea Raluca Olaru/Vera Lapko Romania/Belarus) a fost eliminata joi, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de grand slam de la Roland Garros.

Irina Begu in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat, joi, in turul al trilea la Roland Garros, dupa un meci castigat in doua seturi in fata chinezoaicei Shuai Zhang.

Roland Garros. Programul de sambata al romancelor

Liderul WTA, Simona Halep, si Irina Begu, numarul 40 mondial, vor juca, sambata, in turul trei al turneului de la Roland Garros, la simplu. Begu va evolua sambata si la dublu, la fel si Irina Bara si Mihaela Buzarnescu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )