Libnet.ro
UNICEF

12:30

Roland Garros: Raluca Olaru, eliminata n primul tur al probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Raluca Olaru, eliminata n primul tur al probei de dublu

Perechea Raluca Olaru/Vera Lapko Romania/Belarus) a fost eliminata joi, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de grand slam de la Roland Garros. continuă pe Hotnews

VIDEO Roland Garros: Victoria Azarenka, eliminata n primul tur; Petra Kvitova, calificare cu emotii

Victoria Azarenka 84 WTA) a parasit inca din runda inaugurala turneul de la Roland Garros. Fostul lider mondial a fost invinsa de Katerina Siniakova Cehia, 54 WTA), scor 7-5, 7-5. Petra Kvitova favorita 8) a trecut cu emotii de primul tur al Grand Slam-ului de la Paris, avand nevoie de set decisiv pentru a o invinge pe Veronica Cepede Paraguay, 87 WTA), scor 3-6, 6-1, 7-5.

Dulgheru trece de primul tur la Roland Garros. Un meci in doua zile

Alexandra Dulgheru, ultima dintre jucatoarele din Romania ajunse pe tabloul principal de la Roland Garros, s-a calificat, luni, in turul secund al intrecerii de simplu.

Cad capete grele la Roland Garros: Azarenka a fost si ea eliminata

Dupa Jelena Ostapenko, Johanna Konta sau Venus Williams, a venit randul Victoriei Azarenka sa isi ia adio de la Roland Garros dupa primul tur.

Sorana Cirstea, eliminata in primul tur la Roland Garros. Ploaia i-a fost adversar!

Sorana Cirstea a fost eliminata, marti, in primul tur la Roland Garros dupa un meci de trei seturi contra australiencei Daria Gavrilova. Apasati aici pentru live video .

Alexandra Dulgheru eliminata chiar de ziua ei

Jucatoarea Alexandra Dulgheru a fost eliminat, miercuri, in turul doi al turneului de la Roland Garros.

Revenire spectaculoasa intr-un meci dificil pentru Serena Williams. Americanca, in turul III la Roland Garros

Serena Williams a reusit sa se califice in turul al treilea la Roland Garros, primul Grand Slam la care participa dupa revenirea in circuit.

Lasati-o sa joace DEZBRACATA! Kristyna Pliskova provoaca un SCANDAL URIAS dupa meciul cu Serena Williams de Roland Garros

Serena Williams a purtat un echipament bizar in primul meci de la Roland Garros, dar a reusit sa o invinga pe adversara ei, Kristyna Pliskova, cu scorul de 7-6, 6-4. La finalul partidei, cehoaica a criticat.

Lasati-o sa joace DEZBRACATA! Kristyna Pliskova provoaca un SCANDAL URIAS dupa meciul cu Serena Williams de la Roland Garros

Serena Williams a purtat un echipament bizar in primul meci de la Roland Garros, dar a reusit sa o invinga pe adversara ei, Kristyna Pliskova, cu scorul de 7-6, 6-4. La finalul partidei, cehoaica a criticat.

Serena CATWOMAN! Cum s-a imbraca tenismenta din SUA, la Roland Garros (FOTO)

Serena Williams a socat in primul sau meci la Roland Garros prin tinuta. Tenismena din SUA a venit imbracata precum CATWOMAN. Costumul negru mulat a lasat sa se vada formele Serenei, revenita pe teren.

Roland Garros: Ana Bogdan s-a calificat n turul al doilea - Duel cu Angelique Kerber/ Begu, Buzarnescu si Dulgheru sunt in turul doi/ Crstea a fost eliminata

Ana Bogdan este a patra jucatoare din Romania prezenta in turul doi la Roland Garros, dupa Irina-Camelia Begu, Mihaela Buzarnescu si Alexandra Dulgheru. Jucatoarea noastra a invins-o in trei seturi pe Marketa Vondrousova Cehia, 94 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-4. in runda urmatoare a Grand Slam-ului de la Paris, Ana va avea parte de un duel de foc cu Angelique Kerber Germania, favorita 12), fost lider mondial. Sorana Cirstea a fost invinsa marti in primul tur de australianca Daria Gavrilova, scor 4-6, 7-6 4), 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )