Libnet.ro
UNICEF

14:45

Roland Garros 2016: Simona Halep, Sorana Cirstea, Irina Begu si Alexandra Dulgheru joaca luni in primul tur

Adevărul Adevărul,
Roland Garros 2016: Simona Halep, Sorana Cirstea, Irina Begu si Alexandra Dulgheru joaca luni in primul tur

Jucatoarele de tenis Simona Halep locul 6 WTA), Sorana Cirstea locul 99), Irina-Camelia Begu locul 28) si Alexandra Dulgheru locul 129) vor evolua, luni, in primul tur la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. continuă pe Adevărul

Roland Garros 2016: Adrian Ungur si Simona Halep vor juca duminica

Simona Halep si Adrian Ungur vor juca duminica, in primul tur al turneului de Grand Slam de la Paris. Mai sunt calificate pe tabloul principal Irina Begu, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru si Sorana Cirstea.

Roland Garros: meci greu pentru Sorana Cirstea in primul tur de la French Open

Ajunsa din calificari pe tabloul principal de la Roland Garros, Soranei Cirstea i s-a repartizat un adversar de calibru in primul tur.

Roland Garros: Meciul Simonei Halep a fost amanat din cauza ploii

Simona Halep ar fi trebuit sa o intalneasca duminica pe Nao Hibino Japonia, locul 70 WTA), in primul tur de la Roland Garros. Meciul a fost insa amanat din cauza ploii, dupa cum anunta Darren Cahill, antrenorul sportivei din Romania, pe contrul personal de Twitter.

Roland Garros, ziua 1: Simona Halep va debuta duminica. Vezi programul romancelor in primul tur

Tenismena Simona Halep va debuta duminica pe arena Suzanne-Lenglen impotriva japonezei Nao Hibino, in varsta de 21 de ani. Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat, sambata,.

Roland Garros, ziua 1: Simona Halep si Adrian Ungur vor evolua duminica

Simona Halep, cap de serie numarul sase, va evolua in prima de intreceri de la Roland Garros, sportiva nascuta la Constanta intalnind-o pe Nao Hibino 70 WTA) in primul tur al competitiei. Meciul va fi ultimul de pe Suzanne-Lenglen. Tot duminica va juca si Adrian Ungur 204 ATP) impotriva olandezului Igor Sijsling Olanda - locul 123 ATP). Va fi prima partida de pe Terenul 17.

Programul romanilor la Roland Garros. Simona Halep debuteaza contra unei japoneze

Cele patru jucatoare din Romania intrate direct pe tabloul principal de la Roland Garros si-au aflat vineri la pranz adversarele din primul tur. Acestora li se adauga Sorana Cirstea, jucatoare venita din calificari.

UPDATE Roland Garros: Simona Halep vs. Nao Hibino, in primul tur. Ce adversare au Begu, Niculescu si Dulgheru/ Cinci romance pe tabloul principal

Simona Halep, locul 6 WTA si cap de serie nr. 6, se va duela cu japoneza Nao Hibino, locul 70 WTA, in primul tur al turneului de Mare Slem de la Roland Garros, si ar putea sa o intalneasca pe Agnieszka Radwanska in sferturile de finala. UPDATE Pe tabloul principal va mai juca si Sorana Cirstea, care a reusit sa treaca de Elise Mertens Belgia) cu 6-3, 6-0 in turul trei al calificarilor. Andreea Mitu a fost invinsa insa de Viktorija Golubic Elvetia), scor 6-4, 4-6, 6-1.

Programul romanilor la Roland Garros. Simona Halep debuteaza contra unei japoneze

Cele patru jucatoare din Romania intrate direct pe tabloul principal de la Roland Garros si-au aflat vineri la pranz adversarele din primul tur. Acestora li se adauga Sorana Cirstea, jucatoare venita din calificari.

PREZENTARE Roland Garros: Simona Halep si Irina Begu, sperantele Romaniei - Rupe Novak Djokovic blestemul?

Editia cu numarul 115 de la Roland Garros va debuta pe 22 mai, chiar in ziua in care Novak Djokovic va implini 29 de ani. Sa fie acesta un semn, iar Nole sa rupa blestemul si sa se impuna pentru prima data pe Philippe Chatrier? Pe tabloul feminin, pe langa sperantele legate de Simona Halep, iubitorii de tenis din Romania isi vor indrepta atentia si spre Irina-Camelia Begu a aratat un tenis de buna calitate la Madrid si la Roma). Intra in material pentru a vedea o PREZENTARE a celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Sorana Cirstea si Adrian Ungur isi cunosc adversarii din primul tur la Roland Garros

Ajunsi pe tabloul principal de la Roland Garros in urma calificarilor, jucatorii Sorana Cirstea si Adrian Ungur si-au aflat adversarii din primul tur.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )