Libnet.ro
UNICEF

11:00

Roland Garros: Karolina Pliskova, a doua favorita, a fost invinsa in turul doi de Jelena Ostapenko

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Karolina Pliskova, a doua favorita, a fost invinsa in turul doi de Jelena Ostapenko

Campiona la Roland Garros in 2017 dupa ce a invins-o pe Simona Halep in finala), Jelena Ostapenko, ajunsa pe locul 43 mondial in prezent, a reusit surpriza zilei si a eliminat-o pe Karolina Pliskova, scor 6-4, 6-2, dupa un meci care a durat o ora si noua minute. continuă pe Hotnews

VIDEO Roland Garros: Karolina Pliskova, Elena Rybakina si Sloane Stephens, eliminate Kenin, Kvitova, Sabalenka si Muguruza, in turul trei

Karolina Pliskova a doua favorita), Elena Rybakina 14) si Sloane Stephens 29, finalista in 2018) sunt cele mai importante nume care au parasit, joi, competitia de la Roland Garros. in turul trei s-au calificat favorite precum Sofia Kenin 4), Petra Kvitova 7), Aryna Sabalenka 8), Garbine Muguruza 11) si Petra Martic 13).

Roland Garros: Finalista in 2019, Marketa Vondrousova a fost eliminata fara drept de apel

Cap de serie numarul 15, Marketa Vondrousova a parasit turneul de la Roland Garros inca din turul intai. Finalista la Paris in 2019, sportiva din Cehia a fost invinsa de Iga Swiatek 53 WTA). Reamintim ca Marketa se afla pe partea de tablou a Simonei Halep.

Roland Garros: Sofia Kenin, victorie in 3 seturi Mladenovic, Brady si Vekic, eliminate in primul tur (Rezultatele zilei)

Karolina Pliskova favorita numarul 2) a castigat cu ceva dificultate trei seturi) in primul tur de la Roland Garros contra jucatoarei Mayar Sherif Egipt, 172 WTA, venita din calificari). Nici Sofia Kenin favorita 4) nu a avut un meci usor in mansa inaugurala. Nume importante au parasit prematur competitia: Jennifer Brady favorita 21), Donna Vekic favorita 26) si Kristina Mladenovic 44 WTA).

Roland Garros: Sorana Cirstea, eliminata fara drept de apel de Elena Rybakina (6-0, 6-3)

Sorana Cirstea 83 WTA) a parasit turneul de la Roland Garros inca din runda inaugurala, sportiva noastra fiind invinsa de favorita numarul 14, Elena Rybakina. Confruntarea de o ora si 5 minute i-a revenit de-o maniera categorica sportivei care reprezinta Kazahstanul, scor 6-0, 6-3.

Roland Garros: Irina Bara, in turul doi dupa ce a invins-o in doua seturi pe Donna Vekic (favorita 26)

Irina Bara 142 WTA, venita din calificari) a produs surpriza si s-a calificat in turul al doilea de la Roland Garros, jucatoarea noastra trecand de Donna Vekic 30 WTA, cap de serie nr. 26) in doua seturi, scor 6-3, 6-4. Meciul a durat o ora si 57 de minute.

Roland Garros 2020. Simona Halep a bifat 8-0 in meciurile cu Irina Begu. Cu cine va juca in turul 3

Simona Halep 2 WTA)a invins-o din nou pe Irina Begu 72 WTA). Favorita de la Roland Garros a invins in doua seturi, cu 6-3, 6-4. in turul 3 de la Roland Garros, Simona Halep va juca impotriva.

Asa am trait Simona Halep - Irina Begu in turul 2 la Roland Garros

Duel suta la suta romanesc, miercuri, in turul secund la Roland Garros, intre principala favorita Simona Halep si Irina Begu.

Cu cine va juca Simona Halep in turul 3 la Roland Garros 2020! Da peste cosmarul de anul trecut

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 6-3, 6-4. in turul 3 al competitiei, favorita numarul unu a turneului de la Paris va avea o misiune foarte complicata. Simona Halep o va avea de infruntat in urmatoarea partida de la French Open pe .

Scandal la Roland Garros. Jucatoare, scoasa intr-un scaun cu rotile, dar adversara a izbucnit Du-te dracului!

Kiki Bertens a obtinut calificarea in turul 3 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Sara Errani, scor 7-6, 3-6, 9-7. Partida castigata de favorita numarul 5 a intrecerii a durat 3 ore si 11 minute. Iar jucatoarea din Olanda a avut mari probleme in ultima parte a meciului, din .

DigiSport: Cati bani a castigat Ana Bogdan la Roland Garros, dupa meciul cu Sofia Kenin, si ce scrie presa internationala despre romanca

Ana Bogdan 27 de ani) a reusit o partida buna astazi, in turul doi de la Roland Garros, in fata americancei Sofia Kenin 21 de ani), a patra favorita a turneului. in final, romanca a pierdut 6-3, 3-6, 2-6), dupa un meci de peste o ora.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )