Libnet.ro
UNICEF

09:00

Roland Garros: Meciul Simonei Halep a fost amanat din cauza ploii

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Meciul Simonei Halep a fost amanat din cauza ploii

Simona Halep ar fi trebuit sa o intalneasca duminica pe Nao Hibino Japonia, locul 70 WTA), in primul tur de la Roland Garros. Meciul a fost insa amanat din cauza ploii, dupa cum anunta Darren Cahill, antrenorul sportivei din Romania, pe contrul personal de Twitter. continuă pe Hotnews

Meciul Simonei Halep cu japoneza Nao Hibino a fost amanat din cauza ploii. Vezi in ce zi a fost reprogramat meciul

Meciul Simonei Halep cu Nao Hibino Japonia, 70 WTA) din primul tur al turneului de la Roland Garros a fost amanat pentru ziua de luni din cauza ploii. Antrenorul Simonei Halep, australianul Darren Cahill, a.

Roland Garros 2016: Simona Halep, Sorana Cirstea, Irina Begu si Alexandra Dulgheru joaca luni in primul tur

Jucatoarele de tenis Simona Halep locul 6 WTA), Sorana Cirstea locul 99), Irina-Camelia Begu locul 28) si Alexandra Dulgheru locul 129) vor evolua, luni, in primul tur la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros. Meciul a fost reprogramat luni din cauza ploii

Jucatoarea Simona Halep ar fi trebuit sa debutezela turneul de la Roland Garros, duminica, in ultimul meci al zilei programat pe arena Suzanne Lenglen, a doua ca marime. In cele din urma, din cauza ploii, meciul Simonei Halep a fost reprogramat pentru ziua de luni. Darren Cahill, antrenorul Simonei, a confirmat informatia pe contul sau oficial de Twitter.

Cahill: Daca Halep isi va infige dintii in turneu, va fi greu de oprit la Roland Garros

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a vorbit despre aspiratiile jucatoarei sale pentru turneul de la Roland Garros.

Roland Garros, ziua 1: Simona Halep si Adrian Ungur vor evolua duminica

Simona Halep, cap de serie numarul sase, va evolua in prima de intreceri de la Roland Garros, sportiva nascuta la Constanta intalnind-o pe Nao Hibino 70 WTA) in primul tur al competitiei. Meciul va fi ultimul de pe Suzanne-Lenglen. Tot duminica va juca si Adrian Ungur 204 ATP) impotriva olandezului Igor Sijsling Olanda - locul 123 ATP). Va fi prima partida de pe Terenul 17.

Roland Garros, ziua 1: Simona Halep va debuta duminica. Vezi programul romancelor in primul tur

Tenismena Simona Halep va debuta duminica pe arena Suzanne-Lenglen impotriva japonezei Nao Hibino, in varsta de 21 de ani. Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat, sambata,.

Probleme pentru Serena Williams inaintea turneului de la Roland Garros (foto)

Lidera mondiala Serena Williams a fost surprinsa intr-o ipostaza ingrijoratoare cu doar cateva zile inaintea startului turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. In timpul unui antrenament Serena este aratata invelita intr-un prosop si cu oamenii din echipa ei vizibil preocupati de starea ei.

Roger Federer nu va juca la Roland Garros

Jucatorul elvetian Roger Federer a anuntat ca nu va participa la editia din acest an a turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Tenismena Chris Evert, despre sansele Simonei Halep la Roland Garros: Cred ca are momente cand se pierde, se enerveaza. Daca se aduna, ramane calma si isi pastreaza energiile, poate sa fie acolo sus

Tenismena Chris Evert, de 18 ori castigatoare de Grand Slam, este de parere ca Simona Halep ar avea o sansa sa cuceareasca titlul la Roland Garros daca nu isi mai pierde cumpatul pe parcursul.

UPDATE Roland Garros: Simona Halep vs. Nao Hibino, in primul tur. Ce adversare au Begu, Niculescu si Dulgheru/ Cinci romance pe tabloul principal

Simona Halep, locul 6 WTA si cap de serie nr. 6, se va duela cu japoneza Nao Hibino, locul 70 WTA, in primul tur al turneului de Mare Slem de la Roland Garros, si ar putea sa o intalneasca pe Agnieszka Radwanska in sferturile de finala. UPDATE Pe tabloul principal va mai juca si Sorana Cirstea, care a reusit sa treaca de Elise Mertens Belgia) cu 6-3, 6-0 in turul trei al calificarilor. Andreea Mitu a fost invinsa insa de Viktorija Golubic Elvetia), scor 6-4, 4-6, 6-1.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )