Libnet.ro
UNICEF

22:00

Roland Garros: Rafael Nadal, in cea de-a 13-a finala pe zgura pariziana

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Rafael Nadal, in cea de-a 13-a finala pe zgura pariziana

Rafael Nadal si-a facut din plin temele inainte de semifinala cu luptatorul Diego Schwartzman, ibericul evitand o desfasurare a evenimentelor precum cea din turneul de la Roma argentinianul s-a impus atunci in doua seturi). Rafa a jucat perfect din punct de vedere tactic, iar victoria in trei seturi 6-3, 6-3, 7-60)) il duce pe spaniol pentru a 13-a oara !) in finala de la Roland Garros. continuă pe Hotnews

in prima semifinala de la Roland Garros, Rafael Nadal s-a razbunat crunt pe jucatorul care l-a eliminat la Roma!

Tenismanul Rafael Nadal, cap de serie numarul 2, s-a calificat vineri, pentru a 13-a oara, in finala turneului de la Roland Garros.

Rafael Nadal pentru a 13-a oara in finala de la Roland Garros

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat, vineri, in ultimul act de la Roland Garros.

Swiatek, prima poloneza din istorie in finala de la Roland Garros

Jucatoarea care i-a scos Simonei Halep tenisul din cap anul acesta la Roland Garros a ajuns joi seara in finala turneului intr-o maniera fulminanta.

Rafa Nadal, primul finalist de la Roland Garros

Jucatorul spaniol Rafael Nadal s-a calificat in finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, .

Roland Garros: Novak Djokovic, in finala dupa un meci de cinci seturi cu Stefanos Tsitsipas

Novak Djokovic s-a calificat in a cincea sa finala de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in penultimul act pe grecul Stefanos Tsitsipas, scor 6-3, 6-2, 5-7, 4-6, 6-1. Pentru titlu, liderul mondial se va duela cu rivalul sau Rafael Nadal.

VIDEO Rafael Nadal, in semifinale la Roland Garros - Meciul sau cu Jannick Sinner s-a incheiat la ora locala 01:26, atunci cand erau sub 10 grade

Rafael Nadal, cap de serie numarul 2, l-a invins, in noaptea de marti spre miercuri, pe italianul Jannik Sinner, locul 75 ATP, si s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros.

Roland Garros: inca o surpriza - Dominic Thiem, eliminat in sferturi de Diego Schwartzman

Mare favorit sa joace in semifinale impotriva lui Rafael Nadal, Dominic Thiem cap de serie nr. 3) a fost invins, marti, in sferturile competitiei de la Roland Garros, de argentinianul Diego Schwartzmann 12), scor 7-61), 5-7, 6)6-7, 7-65), 6-2. Meciul a durat cinci ore si opt minute.

Novak Djokovic ajunge cu emotii in finala de la Roland Garros

Novak Djokovic s-a calificat vineri seara, cu greu, in finala de la Roland Garros, acolo unde il va intalni pe Rafal Nadal.

Roland Garros: Sofia Kenin, in finala - Victorie in doua seturi cu Petra Kvitova

Sofia Kenin s-a calificat in cea de-a doua finala de Grand Slam din cariera, campioana en-titre de la Australian Open trecand de Petra Kvitova in semifinalele de la Roland Garros 6-4, 7-5).

Roland Garros: Timea Babos si Kristina Mladenovic, campioanele en-titre, in finala la Paris

Perechea Timea BabosKristina Mladenovic UngariaFranta), cap de serie numarul 2, s-a calificat, vineri, in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, trofeu pe care l-a castigat anul trecut.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )