Libnet.ro
UNICEF

22:30

Roland Garros: Serena Williams vs Maria Sharapova, capul de afis al optimilor - Americanca a eliminat-o pe Julia Goerges (favorita 11)

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Serena Williams vs Maria Sharapova, capul de afis al optimilor - Americanca a eliminat-o pe Julia Goerges (favorita 11)

Serena Williams a ajuns in optimi la Roland Garros, faza in care va evolua cu marea sa rivala Maria Sharapova. Aflata pe locul 451 WTA, Serena a trecut de Julia Goerges Germania), favorita numarul 11, scor 6-3, 6-4, dupa o ora si 16 minute de joc. continuă pe Hotnews

Meci de aur la Roland Garros! Serena Williams se va confrunta cu Maria Sharapova in optimi

Serena Williams s-a calificat in optimile de la Roland Garros, invingand-o pe Julia Goerges, cu 6-3, 6-4. Ea se va duela acum cu cea mai mare rivala a ei, Maria Sharapova. Serena conduce cu 19-2 la intalnirile d.

Confruntarea de aur de la Roland Garros! Serena Williams se va bate cu Maria Sharapova in optimi

Serena Williams s-a calificat in optimile de la Roland Garros, invingand-o pe Julia Goerges, cu 6-3, 6-4. Ea se va duela acum cu cea mai mare rivala a ei, Maria Sharapova. Serena conduce cu 19-2 la intalnirile d.

Serena Williams, aparitie de senzatie la Roland Garros. A dat in mintea copiilor!

Revenita la Paris intr-o competitie de Mare Slem la jumatate de an dupa ce a dat nastere primului ei copil, Serena Williams a ales o tinuta speciala pentru confruntarea cu Krystina Pliskova.

Roland Garros: Muguruza, Garcia si Sharapova, n turul trei - CoCo Vandeweghe, eliminata

Garbine Muguruza favorita 3), Caroline Garcia 7) si Maria Sharapova 28) au obtinut, joi, calificarea in runda a treia a turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului. Alti patru capi de serie de pe tabloul de simplu feminin au parasit competitia de la Paris in turul al doilea: CoCo Vandeweghe 15), Ashleigh Barty 17), Zhang Shuai 17) - invinsa de Irina Begu si Anastasia Pavlyuchenkova 30).

Mai bine o lasati sa joace dezbracata! Reactie virulenta dupa aparitia Serenei Williams la Roland Garros

Serena Williams s-a intors pe terenul de tenis si a trecut in turul secund la Roland Garros, unde a impresionat si prin tinuta adoptata.

FOTOGALERIE Simona Halep, Rafael Nadal si Maria Sharapova, de negasit n complexul de la Roland Garros - Unde le poti cumpara echipamentele si ct costa acestea

Daca ai pe lista preferatilor unul din jucatorii imbracati de cei de la Nike, atunci vei cauta degeaba echipamentul acestora in complexul de la Roland Garros. Turneul parizian are contract cu doua firme rivale n. r. Adidas si Lacoste), doar produsele acestora putand fi gasite la numeroasele reprezentante din vecinatatea arenelor. Rafael Nadal, Maria Sharapova, Simona Halep si Serena Williams nu pot fi gasiti langa Chatrier sau Lenglen, fiind nevoie de o vizita pana pe Bulevardul Champs-elysees pentru a le cumpara tricourile sau incaltarile.

VIDEO Roland Garros: Maria Sharapova nu i-a lasat nicio sansa Karolinei Pliskova - Victorie n 59 de minute pentru rusoaica (scor 6-2, 6-1)

Maria Sharapova 30 WTA), cap de serie numarul 28, a avut nevoie de doar 59 de minute pentru a o invinge pe Karolina Pliskova Cehia), a sasea favorita a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Rusoaica a dispus in mod categoric de semifinalista de anul trecut, scorul fiind unul care nu lasa loc de prea multe comentarii, 6-2, 6-1.

Ilie Nastase dezvaluie de ce Serena Williams arata precum Catwoman la Roland Garros

Marea campioana Serena Williams a uimit pe toata lumea cu aparitia sa de la editia de anul acesta a turneului de la Roland Garros. Ea a purtat un echipament un echipament complet negru, nemaivazut in lumea.

Revenire spectaculoasa intr-un meci dificil pentru Serena Williams. Americanca, in turul III la Roland Garros

Serena Williams a reusit sa se califice in turul al treilea la Roland Garros, primul Grand Slam la care participa dupa revenirea in circuit.

Serena Williams, printesa razboinica - Fostul lider WTA este n turul trei la Roland Garros

A avut publicul la picioare tot meciul, iar daca au existat impartiali acesti au fost convinsi de atitudinea ei: implicata, cu foame de rezultate si cu o emotie transmisa parca mai bine de cand a devenit mama. Serena Williams 451 WTA) a fost impinsa practic de la spate de spectatorii de pe Chatrier, victoria fostului lider mondial impotriva lui Ashleigh Barty 17 WTA) venind in special datorita agresivitatii si implicarii superioare in momentele importante 3-6, 6-3, 6-4). Povestea de iubire dintre Serena si Roland Garros continua: este in turul trei la Paris.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )