Libnet.ro
UNICEF

23:45

VIDEO Roland Garros: Maria Sharapova nu i-a lasat nicio sansa Karolinei Pliskova - Victorie n 59 de minute pentru rusoaica (scor 6-2, 6-1)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Roland Garros: Maria Sharapova nu i-a lasat nicio sansa Karolinei Pliskova - Victorie n 59 de minute pentru rusoaica (scor 6-2, 6-1)

Maria Sharapova 30 WTA), cap de serie numarul 28, a avut nevoie de doar 59 de minute pentru a o invinge pe Karolina Pliskova Cehia), a sasea favorita a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Rusoaica a dispus in mod categoric de semifinalista de anul trecut, scorul fiind unul care nu lasa loc de prea multe comentarii, 6-2, 6-1. continuă pe Hotnews

SIMONA HALEP-ALISON RISKE ONLINE STREAM LIVE VIDEO ROLAND GARROS. Meci de cosmar pentru romanca

SIMONA HALEP-ALISON RISKE ONLINE STREAM LIVE VIDEO ROLAND GARROS Partida dintre jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, si americanca Alison Riske, care trebuia sa aiba loc marti, in prima.

VIDEO Roland Garros: Alexander Zverev a supravietuit unui nou meci de cinci seturi; Grigor Dimitrov, eliminat n turul trei

Alexander Zverev favoritul numarul 2) a avut parte de un nou meci maraton la Roland Garros, germanul trecand in cinci seturi de bosniacul Damir Dzumhur 29 ATP), scor -2, 3-6, 4-6, 7-6 3), 7-5. Calificat in optimi, Zverev a petrecut pe teren pana acum peste opt ore. intr-o alta partida a zilei de vineri, Grigor Dimitrov, cap de serie numarul 4, a cedat in trei seturi in fata spaniolului Fernando Verdasco, scor 7-6 4), 6-2, 6-4, parasind competitia in turul al treilea. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate vineri pe tabloul de simplu masculin de la Roland Garros.

VIDEO Roland Garros: Caroline Wozniacki, calificare lejera n optimi - A cstigat 11 game-uri consecutive n partida cu Parmentier (scor 6-0, 6-3)

Dupa victoria fulger din turul doi, Caroline Wozniacki 2 WTA) nu a depus prea mult efort nici prentru a obtine calificarea in optimile de finala de la Roland Garros. Daneza i-a predat o lectie de tenis frantuzoaicei Pauline Parmentier 74 WTA), impunandu-se cu 6-0, 6-3, dupa ce a avut o serie de 11 game-uri consecutive castigate.

Roland Garros: Garbine Muguruza, Caroline Garcia si Julia Goerges, calificate n turul doi - Rezultatele zilei de marti

Ziua de marti de la Roland Garros nu a mai adus nicio eliminare in randul capilor de serie de pe tabloul de simplu feminin. S-au calificat in turul al doilea, printre altele, Garbine Muguruza favorita 3), Caroline Garcia 7) sau Julia Goerges 11). Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate luni pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros.

Meci de aur la Roland Garros! Serena Williams se va confrunta cu Maria Sharapova in optimi

Serena Williams s-a calificat in optimile de la Roland Garros, invingand-o pe Julia Goerges, cu 6-3, 6-4. Ea se va duela acum cu cea mai mare rivala a ei, Maria Sharapova. Serena conduce cu 19-2 la intalnirile d.

Confruntarea de aur de la Roland Garros! Serena Williams se va bate cu Maria Sharapova in optimi

Serena Williams s-a calificat in optimile de la Roland Garros, invingand-o pe Julia Goerges, cu 6-3, 6-4. Ea se va duela acum cu cea mai mare rivala a ei, Maria Sharapova. Serena conduce cu 19-2 la intalnirile d.

Roland Garros: Serena Williams vs Maria Sharapova, capul de afis al optimilor - Americanca a eliminat-o pe Julia Goerges (favorita 11)

Serena Williams a ajuns in optimi la Roland Garros, faza in care va evolua cu marea sa rivala Maria Sharapova. Aflata pe locul 451 WTA, Serena a trecut de Julia Goerges Germania), favorita numarul 11, scor 6-3, 6-4, dupa o ora si 16 minute de joc.

FOTOGALERIE Simona Halep, Rafael Nadal si Maria Sharapova, de negasit n complexul de la Roland Garros - Unde le poti cumpara echipamentele si ct costa acestea

Daca ai pe lista preferatilor unul din jucatorii imbracati de cei de la Nike, atunci vei cauta degeaba echipamentul acestora in complexul de la Roland Garros. Turneul parizian are contract cu doua firme rivale n. r. Adidas si Lacoste), doar produsele acestora putand fi gasite la numeroasele reprezentante din vecinatatea arenelor. Rafael Nadal, Maria Sharapova, Simona Halep si Serena Williams nu pot fi gasiti langa Chatrier sau Lenglen, fiind nevoie de o vizita pana pe Bulevardul Champs-elysees pentru a le cumpara tricourile sau incaltarile.

Roland Garros: Muguruza, Garcia si Sharapova, n turul trei - CoCo Vandeweghe, eliminata

Garbine Muguruza favorita 3), Caroline Garcia 7) si Maria Sharapova 28) au obtinut, joi, calificarea in runda a treia a turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului. Alti patru capi de serie de pe tabloul de simplu feminin au parasit competitia de la Paris in turul al doilea: CoCo Vandeweghe 15), Ashleigh Barty 17), Zhang Shuai 17) - invinsa de Irina Begu si Anastasia Pavlyuchenkova 30).

Sharapova, SURPRIZA la Roland Garros: Cine e miliardarul care a cerut-o in casatorie (FOTO)

Maria Sharapova a fost ceruta in casatorie de miliardarul Alexander Gilkes langa Turneul Eiffel, in timpul turneuluiRoland Garros. Momentan, raspunsul tenismenei nu a fost facut public, informeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )