Libnet.ro
UNICEF

20:00

Roland Garros: Simona Halep, Kiki Bertens si Caroline Garcia, eliminate - Cum arata primele doua sferturi

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Simona Halep, Kiki Bertens si Caroline Garcia, eliminate - Cum arata primele doua sferturi

Iga Swiatek a reusit surpriza zilei la Roland Garros: a eliminat-o pe principala favorita, Simona Halep. Au mai parasit competitia de Grand Slam: Kiki Bertens si Caroline Garcia. Cunoastem deja primele doua sferturi de pe zgura pariziana. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Simona Halep vs Amanda Anisimova (in jurul orei 14:45) - Momentul revansei

Simona Halep si Amanda Anisimova se intalnesc vineri, in al doilea meci de pe terenul Philippe Chatrier, in turul al treilea de la Roland Garros. Partida va incepe undeva in jurul orei 14:45 si va fi transmisa in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Cosmar la Roland Garros! Simona Halep a fost maturata, in optimi, de o pustoaica de 19 ani

Parcursul imaculat la Roland Garros al celei mai bune jucatoare de tenis a Romaniei a fost intrerupt brutal de IgaSwiatek, considerata un mare talent al tenisului mondial,.

Roland Garros: Simona Halep a aflat cu cine va juca in optimi, daca va trece de Amanda Anisimova

Iga Swiatek Polonia, 53 WTA) va fi urmatoarea adversara a Simonei Halep in optimi), daca principala favorita a turneului de la Roland Garros o va invinge pe Amanda Anisimova.

Infrangere severa pentru Simona Halep in optimi la Roland Garros

Principala favorita la castigarea turneului decalat in calendar din cauza pandemiei de coronavirus, Simona Halep a parasit intrecerea de la Roland Garros dupa un meci in care nu s-a regasit niciun moment.

VIDEO Roland Garros: Simona Halep, eliminata in optimi - Recital ofensiv marca Iga Swiatek (6-1, 6-2)

Timp de o ora si 8 minute, Iga Swiatek a pus in aplicare planul: nu o lasa pe Simona sa respire. Tabela vorbeste de la sine despre reusita polonezei, Simona Halep bifand doar trei game-uri 6-1, 6-2). Halep paraseste Roland Garros-ul in optimi, dupa o partida in care nu a avut nici macar o sansa de break.

Simona Halep explica eliminarea surprinzatoare de la Roland Garros

Intrata pe teren ca mare favorita in fata polonezei Iga Swiatek, fosta campioana Simona Halep a pierdut dupa o ora si opt minute, timp in care a obtinut doar trei game-uri si n-a avut nicio minge de break.

Simona Halep, victorie categorica pentru calificarea in optimi

Simona Halep a facut un meci perfect, vineri, in turul 3 la Roland Garros contra americancei de 19 ani Amanda Anisimova, cea in fata careia pierdea la editia precedenta in sferturi.

Presa internationala, uluita dupa ce Simona Halep a fost demolata la Roland Garros. Ce a aparut pe site-ul WTA

Cosmar la Roland Garros. Simona Halep a fost invinsa, in optimi, de Iga Swiatek. Poloneza de 19 ani a schimbat deznodamantul meciului, vizualizat de multi avand-o ca invingatoare pe romanca. Presa internationala, la fel de uluita. Parcursul imaculat al Simonei Halep la Roland Garros, intrerupt de Iga Swiatek. Presa internatinala, dupa ce romanca a fost .

Simona Halep a bagat frica in Serena Williams? De ce s-a retras americanca, de fapt, de la Roland Garros

Ipoteza surprinzatoare a legendarei Chris Evert dupa retragerea Serenei Williams de la Roland Garros: Simona Halep a bagat frica in americanca. Serena Williams s-a retras de la Roland Garros de frica Simonei Halep? Serena Williams, a 9-a jucatoare a lumii, nu va castiga Grad Slam-ul cu numarul 24 in acest an. Dupa un singur meci .

O noua victorie pentru Halep! Romanca si-a pulverizat adversara din turul 3 de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale ultimului turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a invins-o pe Amanda Anisimova 29 WTA), scor 6-0, 6-1, in doar 55 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )