Libnet.ro
UNICEF

08:00

Roland Garros: Simona Halep vs Lesia Tsurenko 6-2, 6-1 / Simona, in optimi dupa un meci de 55 de minute

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Simona Halep vs Lesia Tsurenko 6-2, 6-1 / Simona, in optimi dupa un meci de 55 de minute

Simona Halep a obtinut calificarea in optimile Grand Slam-ului de la Paris, dupa o victorie facila in fata Lesiei Tsurenko 27 WTA), scor 6-2, 6-1. Ucraineanca nu a contat la serviciu a avut chiar si trei duble greseli consecutive; Simona a facut opt break-uri din tot atatea game-uri jucate la retur) si a facut nu mai putin de 32 erori nefortate - multe, avand in vedere faptul ca Halep a avut nevoie de doar 55 de puncte pentru a inchide partida. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Simona Halep vs Lesia Tsurenko, primul meci al zilei de sambata pe arena Philippe Chatrier

Ziua de sambata va fi deschisa pe arena Philippe Chatrier de confruntarea dintre Simona Halep 3 WTA) si Lesia Tsurenko Ucraina, 27 WTA), de la ora 12:00 ora Romaniei). Miza partidei este calificarea in optimile de finala ale Grand Slam-ului de la Paris. Tot sambata va evolua si Irina Begu 116 WTA), ea urmand sa o infrunte in turul trei pe americanca Amanda Anisimova 51 WTA).

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros. Cine este Lesia Tsurenko, adversara Simonei

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. Simona Halep Lesia [] .

Roland Garros: Simona Halep, Serena Williams si Naomi Osaka, in turul trei - Sabalenka, Wang, Kasatkina si Garcia au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Ziua de joi de la Roland Garros a adus eliminarea mai multor capi de serie de pe tabloul de simplu feminin. Jucatoare precum Aryna Sabalenka favorita 11), Qiang Wang 16), Daria Kasatkina 21), Caroline Garcia 24) sau Su-Wei Hsieh 25) au spus adio Grand Slam-ului parizian inca din turul al doilea. Continua competitia, printre altele, Simona Halep, Serena Williams sau Naomi Osaka. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de joi de pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros.

Roland Garros: Simona Halep vs Magda Linette, in turul al doilea / Meciul va avea loc joi, in jurul orei 18:30

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni, joi, pe sportiva poloneza Magda Linette, numarul 87 mondial, in turul doi al probei de simplu feminin de la Roland Garros, potrivit programului anuntat de organizatori.

Una dintre cele mai indragite jucatoare din istoria tenisului s-a retras definitiv din activitate la Roland Garros! Simona Halep a avut un mesaj pentru ea

Turneul de la Roland Garros, ajuns in turul al doilea al meciurilor de pe tabloul principal, a prilejuit retragerea unei jucatoare de legenda din WTA.

LiveText Simona Halep vs Lesia Tsurenko (de la ora 12:00)

Simona Halep 3 WTA) si Lesia Tsurenko Ucraina, 27 WTA) se vor confrunta, sambata, pentru un loc in optimile de finala ale Grand Slam-ului de la Paris. Partida va fi prima a zilei pe arena Philippe Chatrier, va incepe la ora 12:00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe EuroSport si LiveText pe HotNews. ro.

LiveText Simona Halep vs Lesia Tsurenko 6-2, 5-0

Simona Halep 3 WTA) si Lesia Tsurenko Ucraina, 27 WTA) se vor confrunta, sambata, pentru un loc in optimile de finala ale Grand Slam-ului de la Paris. Partida va fi prima a zilei pe arena Philippe Chatrier, va incepe la ora 12:00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe EuroSport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 3 la Roland Garros

La o zi dupa calificarea in turul 3 la Roland Garros, Simona Halep a aflat cu cine va juca in meciul de sambata.

Simona Halep, victorie in turul 3 la Roland Garros. Numarul 3 mondial s-a calificat in optimile de finala

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. UPDATE Simona Halep [] .

Simona Halep, in OPTIMI la Roland Garros. Romanca a trecut lejer de Lesia Tsurenko, in doua seturi. Care e urmatoarea adversara

Simona Halep 3 WTA) s-a calificat, sambata, in optimile turneului de la Roland Garros, cel de-al doilea Grand Slam al anului. Romanca a trecut lejer, in turul al treilea, de ucraineanca Lesia Tsurenko 27 WTA),.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3348 seconds )