Libnet.ro
UNICEF

09:45

Rolling Stones si-a amanat un concert din cauza problemelor de sanatate ale solistului Mick Jagger

Adevărul Adevărul,
Rolling Stones si-a amanat un concert din cauza problemelor de sanatate ale solistului Mick Jagger

Formatia rock Rolling Stones a anulat un concert in Australia din cauza unei infectii a corzilor vocale suferite de solistul Mick Jagger. continuă pe Adevărul

Vaslui: O fata de 13 ani s-a spanzurat dupa ce s-a certat cu mama din cauza iubitului ei

O fata de 13 ani, din localitatea vasluiana Trohan, s-a sinucis, vineri seara, dupa ce s-a certat cu mama sa din cauza relatiei de prietenie pe adolescenta o avea cu un baiat si cu care femeia nu era de acord.

Tragedie la Vaslui. O fata de 13 ani s-a sinucis dupa ce s-a certat cu mama sa din cauza unui baiat

O adolescenta in varsta de 13 ani, din localitatea vasluiana Trohan, s-a sinucis, vineri seara, dupa ce s-a certat cu mama sa din cauza unui baiat. Femeia nu era de acord cu relatia pe care o avea fata, astfel, ca intre cele doua s-a iscat un scandal. Femeii i s-a facut rau si a ajuns la spital, iar fata s-a spanzurat.

Porturile Constanta si Midia, inchise din cauza cetii

Operatiunile portuare au fost sistate, vineri la pranz, in porturile Constanta si Midia, din cauza cetii dense. Vizibilitatea pe mare a scazut sub o jumatate de mila marina, relateaza Mediafax. Potrivit.

Porturile Constanta si Midia, inchise din cauza cetii

Operatiunile portuare au fost sistate, vineri, la pranz, in porturile Constanta si Midia, din cauza cetii dense, relateaza Mediafax.

UNGARIA: Viktor Orban se plange de PRESIUNILE PUTERNICE ale SUA din cauza cooperarii cu Rusia

In prima reactie la criticile Washingtonului cu privire la politica Guvernului de la Budapesta premierul ungar Viktor Orban a declarat ca Statele Unite fac presiuni asupra Ungariei din cauza cooperarii cu Rusia in domeniul energetic si ar avea legatura directa cu sustinerea Guvernului de la Budapesta pentru proiectul South Stream, sustinut de gigantul rus Gazprom.

OMS a revizuit ultimul bilant a deceselor provocate de Ebola: 4.818 de persoane au murit din cauza febrei hemoragice

818 de persoane din opt tari au murit din cauza Ebola, potrivit unui bilant revizuit de Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), informeaza AFP. Dupa ultimul bilant, publicat la 31 octombrie, care anunta.

Ucraina isi va inchide noua consulate din cauza lipsei de fonduri

Ministerul ucrainean de Externe a anuntat miercuri ca isi inchide noua consulate si reorganizeaza alte sase misiuni consulare din lume, din cauza lipsei de finantare, a declarat purtatorul de cuvant al .

Italia ar putea fi sanctionata de Comisia Europeana din cauza unor suspiciuni privind segregarea pe criterii etnice

Comisia Europeana ar putea initia o procedura de sanctionare a Italiei din cauza politicilor privind spatiile locative alocate romilor, existand suspiciuni de segregare pe criterii etnice, anunta organizatia.

Porsche recheama peste 4.400 masini 911 Carrera, Boxster si Cayman, din cauza mecanismului de inchidere a capotei

Porsche recheama in service un total de 4. 428 automobile sport, modelele 911 Carrera, Boxster si Cayman, din cauza faptului ca mecanismul de inchidere a capotei se poate defecta, in timp, potrivit companiei auto germane.

Ce le face? Fosta iubita a lui Charlie Sheen, internata din cauza unei supradoze

Momente dificile pentru Charlie Sheen. Fosta lui logodnica, Brett Rossi, a fost dusa de urgenta la spital, din cauza unei supradoze.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )