Libnet.ro
UNICEF

09:15

4,3 milioane Euro pentru un startup IT fondat de o romanca - interviu video deladistanta

Hotnews Hotnews,
 4,3 milioane Euro pentru un startup IT fondat de o romanca - interviu video deladistanta

Si-a inceput cariera IT cu un 4 la info, in liceu, dar pe urma a prins gustul programarii si a intrat la Cibernetica. Pana la urma, romanca Roxana Porada a ajuns in Elvetia, unde a deschis un startup de inteligenta artificiala care tocmai a obtinut o finantare de 4,3 milioane de euro. continuă pe Hotnews

Nou fond de investitii european, de 80 milioane euro, pentru startup-uri IT

Startup-urile de tehnologie vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii european, lansat, miercuri, de firma de investitii C4 Ventures.

intelegerea si combaterea dezinformarii: UE aloca 2,5 milioane de euro pentru Observatorul European al mass-mediei digitale

Proiectul intitulat Observatorul European al mass-mediei digitale EDMO), finantat de UE cu 2,5 milioane de euro, si-a inceput activitatea luni. Proiectul va contribui la o mai buna intelegere a actorilor relevanti, vectorilor, instrumentelor, metodelor, dinamicilor de diseminare, obiectivelor prioritare si impactului dezinformarii asupra societatii.

Comisia Europeana doneaza 300 de milioane de euro pentru efortul Gavi de imunizare a populatiei

Se vor dona 300 de milioane EUR in favoarea Gavi, alianta pentru vaccinuri, in perioada 2021-2025. Aceasta suma va contribui la imunizarea a 300 de milioane de copii din intreaga lume si va finanta constituirea de rezerve de vaccinuri utile in cazul epidemiilor de boli infectioase, transmite un comunicat al reprezentantei Comisiei Europene din Romania.

TBI Bank a inregistrat un profit net de aproape 23 milioane euro in 2019

Profitul net consolidat al TBI Bank a crescut cu 58% in 2019, pana la un nivel record de 22,9 milioane euro, conform rezultatelor auditate.

Germania: Un nou pachet de 130 de miliarde de euro pentru economie ridica ajutorul financiar la aproape 1.000 de miliarde

Cancelarul german, Angela Merkel, a anuntat miercuri seara un plan de relansare de 130 de miliarde de euro pentru anii 2020 si 2021 destinat sa stimuleze economia tarii grav afectata de criza sanitara.

ANGELA MERKEL: 130 de miliarde de euro pentru relansarea economica a Germaniei pentru 2020 si 2021

Cancelarul german, Angela Merkel, a anuntat miercuri seara un plan de relansare de 130 de miliarde de euro pentru anii 2020 si 2021 destinat sa stimuleze economia tarii grav lovita de pandemia de COVID-19.

Cel mai mare investitor in startup-uri IT, SoftBank, lanseaza un fond de investitii de 100 milioane dolari pentru firme conduse de americani de culoare

Cel mai mare fond de investitii din lume, SoftBank investitor in companii precum Uber, OneWeb, Boston Dynamics sau WeWork, a anuntat lansarea unui fond de investitii de 100 de milioane de dolari dedicat firmelor fondate sau conduse de americani de culoare, pentru a incuraja diversitatea la nivel de conducere a companiilor.

Consiliul Judetean Alba, obligat sa modifice documente din procedura de peste 13 milioane euro destinata centrului ecologic de deseuri

Consiliul Judetean Alba este nevoit sa remedieze documentatia de atribuire pentru licitatia cu valoare estimata de circa 13,1 milioane de euro organizata in scopul concensionarii Centrului de Management al Deseurilor de la Galda de Jos.

Guvernul anunta un fond de investitii de 300 de milioane de euro. Cum ar putea functiona

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul ia in considerare realizarea unui fond de investitii cu capital de 300 de milioane de euro, pentru inceput, pentru sustinerea marilor companii, in cadrul planului de relansare economica. Economistul Iancu Guda a explicat cum ar putea functiona un astfel de fond.

BRITISH AMERICAN TOBACCO Investitie de 175 milioane euro in fabrica din Ploiesti

British American Tobacco anunta finalizarea unei investitii de 175 de milioane de euro in fabrica sa din Ploiesti.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )