Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cel mai mic culturist din lume a murit la doar 23 de ani

B1 B1,
Cel mai mic culturist din lume a murit la doar 23 de ani

Cel mai mic culturist din lume, Aditya Romeo Dev, care a intrat in Cartea Recordurilor in 2008, a murit in urma unui infarct la doar 23 de ani. Tanarul de origine indiana si-a pierdut cunostinta, a. continuă pe B1

FOTO Giganticul George: Cum arata cel mai inalt caine din lume.

Cantarind peste 111 kg si avand 1. 09 de metri inaltime, Giganticul George detine recordurile mondiale Guiness pentru Cel mai inalt caine in viata si Cel mai inalt caine din istorie. Cand sta pe labele din spate, George masoara peste 7 metri. George s-a nascut pe 17 noiembrie 2005 si este rasa marele danez. El doarme singur intr-un pat queen size si consuma mai mult de 49 kg de alimente in fiecare luna, relateaza site-ul Twisted Sifter. George a fost invitat in mai multe emisiuni tv, la .

Basescu va cere UE sa accelereze implementarea proiectului ELI, cel mai mare laser din lume, in care Romania are un rol esential

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca va discuta vineri la Bruxelles despre accelerarea procedurilor de aprobare a proiectului celui mai puternic laser din lume, European Light Infrastructure - Nuclear PhysicsELI-NP), care va fi construit la Magurele. Un subiect de interes particular e legat de finantarea proiectului de cercetare ELI, abrevierea de la Extreme Light Infrastructure, derulat de Institutul de Fizica Nucleara de la Magurele, a afirmat Basescu in cadrul unei declaratii sustinute la Cotroceni.

Giganticul Zeus, in Cartea Recordurilor: El este cel mai inalt caine din lume

Zeus, un dog german care masoara 112 centimentri la nivelul umarului si depaseste doi metri atunci cand se ridica pe labele din spate, a intrat, joi, in Cartea Recordurilor, la categoria cel mai inalt.

Studiu UBS: Care sunt cele mai scumpe orase din lume si unde salariatii lucreaza cel mai putin?

Conform unui studiu, realizat de institutia financiara UBS, Oslo, Zurich si Tokyo sunt cele mai scumpe orase din lume, informeaza CNBC. Studiul a fost facut examinand puterea de cumparare a salariilor in 72 de orase din lume pentru un cos de consum format din 122 de bunuri si servicii.

Cea mai bogata femeie din lume nu vrea sa dea nimic copiilor. Se judeca prin tribunale.

Cea mai bogata femeie din lume, Gina Rinehart, se judeca cu trei dintre copii pentru avere. Trei dintre cei patru copii ai Ginei Rinehart, cea mai bogata femeie din lume, cu o avere estimata la 18 miliarde de dolari, vor sa puna mana pe averea care li se cuvine, potrivit economica. net Avocatii Ginei Rinehart si ai celor trei copii au sustinut ieri argumentele preliminare cu privire la cine ar trebui sa controleze o parte din actiunile companiai Hancock Prospecting, in valoare de 4 miliarde de .

Internautii au decis: Ea este cea mai urata femeie din lume! (FOTOVIDEO)

O tanara de 23 de ani din SUAeste considerata drept cea mai urata femeie din lume de internauti . Fotografiile cu Lizzie Velazquez au atras milioane de reactii din partea utilizatorilor online,.

LIVETEXT Criza datoriilor suverane, vineri 14 septembrie. Principalele evenimente ale zilei: Bursele europene au deschis in crestere, ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimele 14 luni, pe fondul deciziei FED

12:45 Bursele europene au crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele 14 luni la inceputul sedintelor de tranzactionare de vineri, pe fondul anuntului facut de banca centrala a Statelor Unite, Federal Reserve, care a spus ca va lansa un nou program de stimulare monetara pentru a stimula crestere economica in cea mai mare economie a lumii, informeaza Reuters.

Italia a plasat obligatiuni la cel mai scazut randament din ultimii doi ani

Italia a vandut, ieri, obligatiuni pe trei ani la cel mai scazut randament din ultimii doi ani, dupa ce, miercuri, Curtea Constitutionala Federala a Germaniei a aprobat participarea guvernului de la Berlin la Mecanismul European de Stabilitate ESM).

Italia a vandut titluri de stat la cel mai scazut randament din ultimele sase luni

Italia a vandut, ieri, titluri de stat pe un an la cel mai scazut randament din martie pana in prezent, aceasta fiind prima licitatie dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a anuntat, saptamana trecuta, un nou program de achizitii de obligatiuni ale statelor indatorate din zona euro.

Nikon D600, cel mai mic DSLR in format FX din lume, anuntat oficial (FOTO)

Nikon a lansat aparatul DSLR in format FX Nikon D600, grip-ul MB-D14 si adaptorul wireless WU-1B. Nikon D600 a fost proiectat pentru cei care doresc un senzor FX intr-un corp mai mic, de dimensiunile unui aparat.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )