Libnet.ro
UNICEF

13:45

Un roman, cel mai bun barman din Germania: Voi reprezenta aceasta tara la campionatul mondial

B1 B1,
Un roman, cel mai bun barman din Germania: Voi reprezenta aceasta tara la campionatul mondial

Un roman este cel mai bun barman din Germania si va reprezenta aceasta tara la Campionatele mondiale de anul viitor. Marian Antoniu, in varsta de 28 de ani, originar din Cugir, a parasit. continuă pe B1

Pele se implica in dezbaterea privind cel mai bun fotbalist din ume: Messi este deasupra tuturor, peste Ronaldo

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a raspuns intrebarii care starneste curiozitatea tutoror fanilor fotbalului din lume, si anume cine este cel mai bun fotbalist din lume. in timpul unui.

Pele se implica in dezbaterea privind cel mai bun fotbalist din lume: Messi este deasupra tuturor, peste Ronaldo

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a raspuns intrebarii care starneste curiozitatea tutoror fanilor fotbalului din lume, si anume cine este cel mai bun fotbalist din lume. in timpul unui.

Cum sa iti alegi cel mai bun loc in avion

Plecand de la studiile cu privire la alegerea celui mai bun loc intr-un avion, in functie de necesitatile pasagerilor, mai multi experti in aviatie si insotitori de zbor au.

Pele si-a spus parerea despre rivalitatea din Messi si Ronaldo. Cine crede el ca este cel mai bun jucator din lume

Legendarul jucator brazilian Pele, socotit de unii cel mai bun din istoria fotbalului a vorbit despre rivalitatea dintre Messi si Ronaldo.

Premiile Emmy: Urzeala Tronurilor, din nou cel mai bun serial dramatic. Serialul despre OJ Simpson a castigat trei premii

Luni dimineata a avut loc a 68-a editie de decernare a prestigioaselor premii Primetime Emmy, destinate programelor de televiziune difuzate la ore de varf in Statele Unite. Pentru al doilea an la rand, serialul fantasy Urzeala Tronurilor a luat premiul pentru cel mai bun serial dramatic, in timp The People v. OJ Simpson, despre controversatele crime comise de fostul jucator de fotbal american, a primit alte trei distinctii.

Cel mai bogat om din lume face anual in Romania afaceri de peste 1 miliard de lei

Spaniolul Amancio Ortega a devenit recent cel mai bogat om al planetei dupa ce l-a depasit in clasament pe Bill Gates. Acesta cumuleaza o avere totala de 79,5 miliarde de dolari, cu un miliard mai mult.

Mircea Cartarescu, despre Olivia Steer: Nu cred ca oameni ca ea trebuie blamati, ci priviti cu tristete / Nu cred ca lucrul cel mai bun e sa o zdrobim cu ura, ca orice martir, se va bucura de asta

Celebrul scriitor Mircea Cartarescu afirma ca se gandeste cu teribila tristete la activista antivaccin Olivia Steer care a avut ghinionul sa intalneasca, in setea ei de adevar, o cauza nedemna de o fiinta ca ea.

Cum e posibil ca iPhone 7 sa aiba cel mai bun ecran

Cei de la Apple s-au laudat enorm in conferinta de lansare a noilor iPhone-uri pe marginea ecranului de la iPhone 7 si se pare ca au facut-o pe buna dreptate. Deja de cativa ani, au existat zvonuri cum ca Apple va face tranzitia de la panouri LCD la OLED pentru noile iPhone-uri. Desi acest fenomen [].

VIDEO Premiile Emmy 2016: Urzeala Tronurilor, din nou cel mai bun serial-drama. A luat 12 statuete si a intrat in istorie

Serialul fantasy Game of Thrones Urzeala Tronurilor) si comedia Veep au adus noi premii pentru gigantul HBO, luni dimineata, in cadrul celei de-a 68-a editii a prestigioaselor premii Emmy, decernate programelor de televiziune difuzate la ore de varf in SUA. Dar, nou-veniti si actori de culoare au avut, de asemenea, momentul lor de glorie, in cadrul ceremoniei.

Radu Banciu, despre ziua de nastere a fostului premier: isi sarbatorea ziua imediat cum incepea scoala. Probabil ca de acolo i se trage lui Victor Ponta, cel mai mare chiulangiu din politica romaneasca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca fostul premier Victor Ponta a implinit 44 de ani. Victor Ponta isi sarbatorea ziua.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )