Libnet.ro
UNICEF

12:30

Roman condamnat in Marea Britanie la 11 ani de inchisoare, pentru o frauda de 3 milioane de lire

Adevărul Adevărul,
Roman condamnat in Marea Britanie la 11 ani de inchisoare, pentru o frauda de 3 milioane de lire

O instanta britanica l-a condamnat, in lipsa, pe romanul Alexandru Sovu la 11 ani de inchisoare, pentru o frauda de 3 milioane de lire. Romanul a reusit sa fuga din Marea Britanie, inainte de a fi condamnat. continuă pe Adevărul

Un fost deputat PSD de Alba a fost achitat dupa rejudecarea procesului in care a primit 5 ani de inchisoare pentru fapte de coruptie

Fostul deputat PSD de Alba, Emilian Vasile Cutean, condamnat definitiv in 2012 la cinci ani de inchisoare pentru fapte de coruptie, a obtinut achitarea dupa ce procesul sau s-a rejudecat.

inainte de Brexit, Marea Britanie avea o situatie ideala: era membra a Uniunii Europene

Omul de afaceri George Soros a declarat ca nu se va opri din a sustine o campanie pentru ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana, informeaza publicatia Politico, citata de news. ro.

Mircea Cosma si Vlad Cosma, condamnati la inchisoare pentru ca ar fi primit spaga

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova Mircea Cosma a fost condamnat, in luna noiembrie 2016, de magistratii Curtii Supreme, la 8 ani de inchisoare, in timp ce fiul sau, deputatul Vlad Cosma, a primit 5 ani de inchisoare, pentru coruptie.

Tapul indragostit de tapul de bere. Un dragut patruped face furori intr-un bar din Marea Britanie (FOTO)

Micul tap Eric are un an, si este deja vedeta incontestabila a oraselului Burney, din Lanshire, Marea Britanie. Civilizat si manierat, incornoratul cu barbison are si pasiuna bahica, pe langa cea a.

A inceput exodul super-bogatilor din Marea Britanie

Guvernul britanic obliga oligarhii straini care traiesc in Marea Britanie sa justifice marile averi .

Marea Britanie lanseaza un software pentru blocarea continutului jihadist

Guvernul britanic a lansat un software despre care spune ca poate detecta cu acuratete si bloca orice continut jihadist de pe internet, scrie BBC. Ministrul de interne britanic, Amber Rudd, a declarat ca este posibil ca softul sa fie obligatoriu pentru companiile de tehnologie.

Nigel Farage avertizeaza ca stoparea Brexit-ul ar impinge Marea Britanie in criza

Nigel Farage afirma faptul ca daca prim-ministrul Theresa May permite Brexit-ului sa fie adapostit sau oprit de sustinatorii apartenentei la Uniunea Europeana, atunci Marea Britanie va fi impinsa in cea mai grava criza constitutionala de dupa cel de-al doilea razboi mondial, potrivit Reuters.

Poate o fetita de 11 ani sa-si dea consimtamintul pentru un act sexual cu un barbat de 28 de ani? Un proces al unui dosar care a socat Franta incepe marti

Poate o fetita de 11 ani sa consimta o relatie sexuala cu un barbat de 28 de ani? Chestiunea figureaza in centrul unui proces care incepe marti la Pontoise, in regiunea pariziana, in conditiile in care un proiect de lege prevede impunerea unei varste minime pentru consimtamant, scrie AFP.

O fetita de 11 ani nu este o copila, spun avocatii unui francez de 29 de ani acuzat de abuz sexual

Un francez in varsta de 29 de ani a fost trimis in judecata marti, fiind acuzat ca a abuzat sexual o fata de 11 ani. Evenimentul a reaprins o dezbatere publica privind varsta consimtamantului in Franta, relateaza The Guardian.

Criminalul care si-a ucis concubina in chinuri groaznice, condamnat la 30 de ani de inchisoare

Ion Jianu, barbatul de 52 de ani din localitatea gorjeana Motru care si-a ucis concubina in chinuri ingrozitoare a primit o pedeapsa de 30 de ani de inchisoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )