Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un roman din PMP care locuieste in strainatate, impiedicat sa voteze in Romania

România Liberă România Liberă,
Un roman din PMP care locuieste in strainatate, impiedicat sa voteze in Romania

Liderul PMP Eugen tomac a reclamat la BEC faptul ca unui membru PMP, cetatean roman cu domiciliul in. continuă pe România Liberă

Un roman din Belgia si-a denumit masina ambulanta gri si rapeste soferii de TIR pentru a-i duce la vot

Exemplul romanului din Germania care colinda parcarile pentru a duce soferii de TIR la sectiile de vot a fost urmat si de un roman din Belgia. Acesta locuieste in Gent,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |Un roman din Belgia ii rapeste pe soferii de TIR romani pentru a-i duce la vot (GALERIE FOTO IMPRESIONANTA)

Exemplul romanului din Germania care merge prin parcari si ii conduce pe soferii de TIR romani la vot, cu masina personala, nu este singular. Si un roman stabilit in Belgia a gasit o solutie pentru conat.

CTP explica ce voturi a luat Klaus Iohannis de la ceilalti candidati. 92,5 din cei care au votat USR l-au ales!

Cristian Tudor Popescu a comentat rezultatul alegerilor si victoria zdrobitoare a lui Klaus Iohannis. in opinia sa, Klaus Iohannis a obtinut si voturile de la unii contracandidati din primul tur, in frunte cu USR. Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, victoria zdrobitoare a lui Klaus Iohannis in fata Vioricai Dancila. intre altele, gazetarul .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |Gestul unui roman din Germania face inconjurul Europei: Duce soferii de TIR la vot, cu masina personala (VIDEO)

Gestul unui roman stabilit in Germania a devenit viral pe retelele de socializare. Troncota Constantin merge din parcare in parcare si ii duce pe soferii de TIR la vot cu masina personala.

Un roman din Germania merge din parcare in parcare si-i duce pe soferii de TIR la vot cu masina personala

Un roman stabilit in Germania colinda parcarile cu masina personala pentru a duce soferii de TIR la vot, la turul 2 al alegerilor prezidentiale. Povestea a fost facuta.

Fetita de 12 ani din Valcea care a murit intoxicata cu dioxid carbon, in timp ce si-a salvat fratele de la moarte: Erau atat de fericiti

O fetita de 12 ani din Valcea a murit intoxicatacu monoxid de carbonemanat de soba din dormitor. Parintii au chemat salvarea, dar nimeni nu a realizat cauza starii de rau a baiatului de 10.

Talharul din Alexandria care a terorizat un oras intreg a fost retinut de politisti. Barbatul iesise din inchisoare anul acesta

Barbatul care a tinut sub teroare mai bine de o saptamana zeci de mii de oameni a fost prins! Politistii au arestat un suspect in cazul atacurilor salbatice in plina strada din Alexandria. Barbatul ar.

Supermarketul din Romania care renunta la casieri: cum vei plati

Se vorbeste de multa vreme de faptul ca multe joburi vor fi inlocuite odata cu aparitia robotilor sau a altor solutii de automatizare. Un supermarket din Romania face deja un pas mare in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )