Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un roman din Spania a fost internat cu suspiciune de coronavirus. Barbatul a calatorit recent in China

Antena3 Antena3,
Un roman din Spania a fost internat cu suspiciune de coronavirus. Barbatul a calatorit recent in China

Un roman in varsta de 38 de ani este internat intr-un spital din Ciudad Real, Spania, cu suspiciune de coronavirus. continuă pe Antena3

Roman din Italia suspect de Coronavirus

Un roman in varsta de 42 de ani, care lucreaza la un hotel din Italia, este suspect de coronavirus. Barbatul a intrat in contact cu doi turisti chinezi infectati cu noul coronavirus.

inca un roman suspect de coronavirus, in Spania, la scurt timp dupa ce un altul a fost internat la Roma

Un barbat in varsta de 37 de ani, de nationalitate romana, este internat intr-un spital din Ciudad Real cu suspiciune de coronavirus, la scurt timp dupa ce s-a intors recent din China,relateaza presa.

Un roman din Italia, suspect de coronavirus. Barbatul este internat intr-un spital din Roma

Un roman de 42 de ani din Italia este suspect de coronavirus dupa ce a intrat in contact cu cei doi turisti chinezi infectati cu virusul ucigas.

Un roman din Italia, suspect de coronavirus. Cum a intrat in contact cu doi chinezi infectati

In acest moment, conform OMS, sunt peste 250 de cazuri de infectie cu coronavirus. in Italia au fost depistate 3 cazuri de infectie, dupa ce pacientii au luat contact cu persoane infectate. Se pare ca si in Franta exista un caz, al unui doctor care a decis sa intre singur in carantina. Un roman din .

Unul din artistii Filarmonicii Timisoara, care a concertat in China, a fost internat cu febra la spital

Unul dintre membrii Filarmonicii Banatul din Timisoara, care au concertat in cadrul unui turneu de 40 de zile in orasul chinez Wuhan si s-au intors recent in tara, a fost internat cu febra la Spitalul de Boli Infectioase Timisoara.

Ce au facut Simona Halep si Garbine Muguruza in meciurile anterioare. Sportiva din Spania, in avantaj

Ce a spus Garbine Muguruza inaintea meciului cu Simona Halep de la Austrailian Open si ce s-a intamplat in meciurile din trecut. Cele doua s-au mai intalnit in trecut, iar bilantul meciurilor este favorabil sportivei din Spania. Ce au facut Simona Halep si Garbine Muguruza in meciurile anterioare Simona Halep 28 de ani) numarul 3 .

Cine este stewardesa internata cu suspiciune de coronavirus la Cluj

Un nou caz de suspiciune de coronavirus a aparut in Romania dupa cel al tanarului din Bacau care a fost internat recent la spitalul Matei Bals. Astfel, o stewardesa din Cluj care a fost in Vietnam a acuzat simptome ce pot fi declansate de noul coronavirus.

Alerta de coronavirus in Romania: Un membru al Filarmonicii Banatul, intors recent din China, a fost internat cu febra (VIDEO)

Continua alerta de coronavirus in Romania. La spitalul Victor Babes a fost internat un roman venit din China, membru al filarmonicii din Timisoara. La internare, acesta avea febra. Membrii Filarmoni.

Caz tulburator! Un roman din Irlanda ar fi transat un barbat. Descoperirea macabra facuta de politisti

Un roman, in varsta de 29 de ani, este principalul suspect al unei oribile crime ce a avut loc in Cork, Irlanda.

Autoritatile britanice au evacuat vineri pasagerii unui avion venit din Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus

Autoritatile din Marea Britanie au evacuat vineri pasagerii unui avion venit din Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus, care a aterizat la o baza militara din Brize Norton. La ora 9:45 am ora locala), un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2223 seconds )