Libnet.ro
UNICEF

11:00

Deratizarea din Timisoara. Dosar penal pentru ucidere din culpa

România Liberă România Liberă,
Deratizarea din Timisoara. Dosar penal pentru ucidere din culpa

Politia Timis a deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpa in cazul deratizarii dintr-un bl. continuă pe România Liberă

Cazul ursului lasat sa agonizeze pe sosea: IPJ Harghita anunta deschiderea unui dosar penal pentru braconaj, dupa ce animalul a fost ucis

Reprezentantii Inspectoratul de Politie al Judetului Harghita au deschis un dosar penal in cazul ursului care a fost ucis dupa ce a fost lasat sa agonizeze timp de 18 ore pe marginea drumului, intre Sovata si Pr.

Dosar penal, dupa ce o femeie si doi copii au murit dupa o deratizare in bloc. Ce nereguli au descoperit autoritatile

S-a deschis dosar penal pentru cazul cutremurator care a facut inconjurul Romaniei. De la o simpla deratizare, doi copii si mama unuia dintre ei a murit, iar sapte persoane sunt sub atenta supraveghere a medicilor. Dosar penal in cazul deratizarea Timisoarei Doi copii si mama unuia dintre ei au murit in Timisoara, dupa o simpla .

Dosar penal, dupa ce o acrobata a unui circ maghiar a cazut de la inaltime in timpul spectacolului

Politia municipiului Hunedoara a intocmit dosar penal, dupa ce o acrobata de 19 ani de la un circ ma.

Cine era vanzatoarea din Timisoara care s-a batut cu cei doi hoti. Nimeni nu a intervenit VIDEO

O femeie din Timisoara le-a venit de hac unor hoti! Scenele incredibile dintr-un magazin au facut inconjurul tarii. Iata cum reuseste femeia sa se lupte cu eisi cum nimeni nu intervine, preferand sa se lupte la bataie ca la masini straine! Cine era vanzatoarea din Timisoara care s-a batut cu doi hoti VIDEO Scene uluitoare .

Oamenii intrasera in supermarketul din Timisoara. Au crezut ca au gresit locul. Total neasteptat ce se intampla acolo. O camera de supraveghere a surprins totul (VIDEO)

Oamenii intrasera in supermarketul din Timisoara, dar au crezut ca au gresit locul. Imagini socante se desfasurau in fata lor, insa nimeni nu a intervenit. O camera de supraveghere a surprins totul. Doi.

Scene uluitoare intr-un magazin din Timisoara. Vanzatoarea s-a luptat cu doi hoti - VIDEO

Scene uluitoare intr-un magazin din Timisoara. Vanzatoarea unui supermarket s-a luptat la propriu minute in sir cu doi indivizi care incercau sa fure din rafturi. Femeia l-a pus la pamant si l-a imobiliz.

VIDEO Bataie intr-un magazin din Timisoara, intre o vanzatoare si doi hoti care au incercat sa fure dulciuri

Camerele de supraveghere intr-un magazin din Timisoara au surprins momentele in care o vanzatoare s-a batut cu doi barbati care au incercat sa fure dulciuri si obiecte de uz personal, transmite Mediafax.

Incident extrem de grav la Timisoara. Tragedia poate lua proportii: 17 oameni internati dupa deratizare

Politia Timis a deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpa in cazul deratizarii dintr-un bloc din Timisoara, de pe strada Mioritei, in urma careia trei persoane au decedat si mai multi adulti si.

Incident extrem de grav la Timisoara. Tragedia poate lua proportii. Creste numarul celor care ajung la spital dupa deratizare

Politia Timis a deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpa in cazul deratizarii dintr-un bloc din Timisoara, de pe strada Mioritei, in urma careia trei persoane au decedat si mai multi adulti si.

Locatarii blocului din Timisoara de unde au murit doi copii si o femeie, dupa dezinsectie, evacuati

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Timis au anuntat, luni, ca exista s.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )