Libnet.ro
UNICEF

12:30

Un roman si iubita lui, executati pe strada in Costa Rica. Barbatul ar fi avut legaturi cu traficul de droguri VIDEO

Adevărul Adevărul,
Un roman si iubita lui, executati pe strada in Costa Rica. Barbatul ar fi avut legaturi cu traficul de droguri VIDEO

Romanul Ionut George Otelac si fotomodelul costarican Raquel Maria Gamboa Mora au fost asasinati marti in Costa Rica, scrie presa din tara centramericana. continuă pe Adevărul

Un roman si iubita sa, asasinati in Costa Rica. Cine este barbatul care a fost gasit mort. VIDEO

Un roman si iubita sa au fost asasinati in Costa Rica, in timp ce se aflau in masina pe o strada din centrul orasului Alajuelita. Barbatul avea cazier pentru trafic de droguri, dupa ce incercase sa scoata din tara 20 de kilograme de cocaina, in timp ce tanara era fotomodel. Un roman si iubita sa .

Un roman si iubita lui, asasinati in Costa Rica: Atacul in stil mafiot, surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)

Un roman si iubita lui, un model de succes, au fost asasinati la comanda in Costa Rica. Cei doi se aflau intr-un autoturism in momentul in care au fost atacati de doi indivizi aflati pe o motocicleta. Pe.

MAE, precizari despre cazul romanului executat pe strada in Costa Rica

Ministerul de Externe a transmis ca intreprinde demersuri pentru a lamuri circumstantele in care un roman si iubita sa au fost executati in plina strada in Costa Risca.

VIDEO Un roman si un fotomodel au fost asasinati pe strada in Costa Rica Romanul ar fi avut legaturi cu traficul international de droguri

Romanul Ionut George Otelac si fotomodelul costarican Raquel Maria Gamboa Mora au fost asasinati marti in Costa Rica, scrie presa din tara centramericana.

Roman ucis in Costa Rica alaturi de iubita sa

Un roman a murit in Costa Rica dupa ce a fost impuscat impreuna cu iubita sa intr-un atac mafiot, co.

VIDEO Cine este traficantul oradean asasinat de mafia drogurilor in Costa Rica

Romanul impuscat in in stil mafiot marti, 10 septembrie, in Costa Rica, a fost caraus de cocaina pentru un periculos clan interlop din Timisoara profilat pe traficul international de droguri. Barbatul, pe nume Ionut George Otelac, este originar din Oradea si a fost racolat imediat dupa terminarea liceului.

Un roman a fost asasinat la comanda in Costa Rica

Un roman a fost asasinat la comanda in Costa Rica. Acesta si-a pierdut viata in timpul unui atac mafiot. In imaginile postate de presa de pste Ocean se vede cum doi motociclisti se apropie de masina in care se a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )