Libnet.ro
UNICEF

13:15

Roman mort in atacurile armate din Hanau, Germania

Antena3 Antena3,
Roman mort in atacurile armate din Hanau, Germania

Una dintre victimele atacurilor din Germania este un roman. Potrivit autoritatilor germane, cele noua persoane ucise in cele doua atacuri aveau intre 21 si 44 de ani, printre ei numarandu-se emigranti din Romania, Turcia, Bosnia si Bulgaria. continuă pe Antena3

MAE: Pana acum nu a fost identificat niciun roman printre victimele atacurilor din Hanau

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, referitor la informatia potrivit careia un roman s-ar afla printre victimele atacului armat din Hanau, Germania, ca pana la acest moment au fost identificate sase victime din cele noua, nefiind niciun cetatean roman.

Presa germana: O romanca, ucisa in atacul armat din Hanau MAE NU CONFIRMA (VIDEO)

O romanca a fost ucisa in atacul de la Hanau, Germania, potrivit Zeit. de, transmite B1 TV. Femeia din Romania este una dintre cele 9 persoane care au fost omorate, miercuri seara, in localitatea aflata.

Un primar din Giurgiu confirma moartea unui roman in atacurile din Germania

Un roman este printre victimele atacurilor armate din Hanau, Germania.

Sinteza zilei. Cum a murit Viorel, tanarul roman ucis in atacul armat din Hanau! Unchiul baiatului, interviu exclusiv

Una dintre victimele atacurilor din Germania este un roman de doar 23 de ani dintr-o comuna din judetul Giurgiu.

VIDEO Atacurile armate din Germania: 9 morti, ultimul bilant. Atacatorul si mama sa au fost gasiti morti Barbatul avea convingeri de extrema-dreapta si a revendicat atacurile intr-un video - UPDATE

Noua persoane au murit si alte cateva au fost grav ranite miercuri noaptea in Hanau, din apropierea Frankfurtului, in doua atacuri armate la baruri arabesti din centrul orasului. Suspectul a fost gasit mort acasa, alaturi de un alt cadavru care s-a dovedit a fi al mamei acestuia. Atacatorul era cetatean german si avea permis de arma, potrivit presei germane citate de BBC News. El a lasat o scrisoare in care isi exprima convingeri de extrema-dreapta, transmite si Reuters, citand cotidianul Bild.

UPDATE Atacurile din Germania MAE: 6 din cele 9 victime au fost identificate; nu exista niciun roman

Pana in prezent, au fost identificate sase victime din cele noua ale atacului din Hanau Germania), nefiind confirmat niciun cetatean roman printre acestia, informeaza Ministerul Afacerilor Externe, care face referire la informatiile transmise de catre autoritatile germane.

Klaus Iohannis, dupa atacurile din Hanau: Romania este solidara cu Germania

Presedinte Klaus Iohannis a reactionat, joi, printr-un mesaj pe Twitter, la atacurilor comise in orasul german Hanau, soldat cu cel putin 11 morti, printre care si atacatorul. Condamn cu fermitate.

Roman mort intr-un BMW strivit de un copac, intr-un accident in Roermond, Olanda

Un tanar roman a murit intr-un BMW strivit de un copac, iar alti doi tineri au ajuns in stare grava la spital, in urma unui cumplit accident rutier produs in localitatea Roermond din Olanda.

Singurul roman bolnav de coronavirus, din nou in vizor: ce se intampla pe vasul Diamond Princess

Ministerul Afacerilor Externe s-a angajat sa ofere informatii la intervale regulate de timp despre romanul bolnav de coronavirus. Care este posibilitatea imbolnavirii altor romani cu aceeasi infectie? Pana la aceasta ora, la nivel global, exista un singur roman infectat cu coronavirus. Informatia nu este o speculatie din piata, ci a fost confirmata de Ministerul Afacerilor .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )