Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un roman s-ar numara printre victimele atacului din Germania

România Liberă România Liberă,
Un roman s-ar numara printre victimele atacului din Germania

Una dintre cele noua persoane care au fost ucise, miercuri seara, in atacul din Germania ar fi cetat. continuă pe România Liberă

UPDATE Un tanar de 23 de ani din judetul Giurgiu ar fi printre victimele atacului de la Hanau. Primar: Suntem in stare de soc

Un tanar din Giurgiu, in varsta de 23 de ani, se numara printre victimele atacului armat de miercuri seara din orasul german Hanau. Primarul comunei Singureni sustine ca tanarul, care este din localitate, se afla in Germania de 7-8 ani si a fost impuscat imediat dupa ce iesise de la serviciu.

MAE: Pana acum nu a fost identificat niciun roman printre victimele atacurilor din Hanau

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, referitor la informatia potrivit careia un roman s-ar afla printre victimele atacului armat din Hanau, Germania, ca pana la acest moment au fost identificate sase victime din cele noua, nefiind niciun cetatean roman.

UPDATE Atacurile din Germania MAE: 6 din cele 9 victime au fost identificate; nu exista niciun roman

Pana in prezent, au fost identificate sase victime din cele noua ale atacului din Hanau Germania), nefiind confirmat niciun cetatean roman printre acestia, informeaza Ministerul Afacerilor Externe, care face referire la informatiile transmise de catre autoritatile germane.

Autorul atacului din Germania credea ca Statele Unite au construit baze militare secrete in care este slavit Diavolul si in care sunt torturati bebelusi (VIDEO)

Inainte de a-si lua viata, autorul atacului din orasul german Hanau, de miercuri seara, care a lasat in urma noua morti, a postat pe retelele de socializare un mesaj conspirationist in care vorbea de baze.

Roman mort in atacurile armate din Hanau, Germania

Una dintre victimele atacurilor din Germania este un roman. Potrivit autoritatilor germane, cele noua persoane ucise in cele doua atacuri aveau intre 21 si 44 de ani, printre ei numarandu-se emigranti din Romania, Turcia, Bosnia si Bulgaria.

Un primar din Giurgiu confirma moartea unui roman in atacurile din Germania

Un roman este printre victimele atacurilor armate din Hanau, Germania.

Cine este romanul care a fost ucis in atentatul din Germania. Au fost date primele informatii

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, referitor la informatia potrivit careia un roman s-ar afla printre victimeleatacului armat din Hanau, Germania, ca pana la acest moment au fost identificate sase victime din cele noua, nefiind niciun cetatean roman. Cine este romanul care a fost ucis in atentatul din Germania Un roman, mai multi cetateni turci, .

Volkswagen vrea sa ofere 830 de milioane de euro clientilor cu masini diesel din Germania

Grupul Volkswagen vrea sa ofere despagubiri de 830 de milioane de euro clientilor cu masini diesel din Germania care au fost afectati de scandalul Dieselgate. Oferta vine ca urmare a negocierilor dintre VW si o asociatie ce reprezinta interesele.

Ce a patit un roman care a cumparat doua masini Audi din Germania si a uitat sa mai plateasca ratele. Cele doua autoturisme valoreaza 158.000 de euro

Un barbat in varsta de 40 de ani din Alba Iulia a fost arestat si predat catre autoritati judiciare din Germania unde este cercetat pentru inselaciune. Acesta este acuzat ca, in lunile martie si iunie 2018, a achizitionat in leasing doua masini de lux si a platit doar primele rate.

Autorul atacurilor din Germania a lasat o scrisoare-confesiune inainte de atacurile sangeroase

Barbatul suspectat ca a ucis noua persoane in doua baruri cu specific arab din Hanau, sud-vestul Germaniei, ar fi lasat o inregistrare video in care revendica atacurile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )