Libnet.ro
UNICEF

09:31

O romanca de 45 de ani din Spania a murit de anevrism. Mesajul transmis de familie

Antena3 Antena3,
O romanca de 45 de ani din Spania a murit de anevrism. Mesajul transmis de familie

Gabriela, o romanca de doar 45 de ani, aflata in Spania, a murit rapusa de un anevrism cerebral. continuă pe Antena3

Coronavirus: Un medic de 39 de ani din Uzbekistan a murit, dupa ce a incercat sa se trateze singur

Un doctor din Uzbekistan, in varsta de 39 de ani, a murit sambata dupa ce a incercat sa se trateze singur de infectia cu coronavirus, acesta tinand ascuns faptul ca este bolnav, a transmis ministerul sanatatii, citat de Reuters.

Coronavirus in Romania: Numarul deceselor a ajuns la 26. Ultimul pacient decedat, un barbat de 65 de ani, din Timis

Numarul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns in Romania la 26, dupa ce un barbat de 65 de ani din judetul Timis a murit la la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara.

CORONAVIRUS. Al 26-lea deces al unui pacient cu COVID-19: Un barbat in varsta de 65 ani, din judetul Timis, cunoscut cu afectiuni cardiovasculare

Inca un pacient cu COVID-19 a murit, anunta vineri seara Grupul de Comunicare Strategica. Bilantul, la nivel national ajune astfel la 26 de decese. Este vorba despre un barbat in varsta de 65 ani, din.

Coronavirus in Romania: Numarul deceselor a ajuns la 24. Ultimul pacient decedat, o femeie de 80 de ani din Bacau

Numarul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns in Romania la 24, dupa ce o femeie de 80 de ani din judetul Bacau a murit la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Iasi. Cazul barbatului de 49 de ani decedat in Timisoara: De doua ori diagnosticat cu pneumonie, de doua ori neinternat Infectia COVID-19, confirmata in ziua mortii.

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 43 - un barbat de 72 de ani din Arad, care nu a calatorit si nu a intrat in contact cu vreo persoana infectata

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 43, duminica seara. Este vorba despre un barbata de 72 de ani din Arad, care nu a calatorit si nu a intrat in contact cu vreo persoana infectata.

O fetita de patru ani din Medgidia a ajuns la spital dupa ce a fost injunghiata de mama ei

O fetita de patru ani din municipiul Medgidia, judetul Constanta, a ajuns la spital, sambata dupa-am.

inca un deces cauzat de COVID-19 in Romania: Barbat de 74 de ani, din judetul Hunedoara. Bilantul a ajuns la 30 de victime

Grupul de comunicare Strategica anunta inca un deces provocat de noul coronavirus. Este vorba despre un barbatde 74 ani, din judetul Hunedoara, internat in sectia de Oncologie a Spitalului Judetean Deva.

Cum va fi inmormantata o fata de 16 ani, care a murit de coronavirus. Avea doar o mica tuse

Julie, cea mai tanara victima a noului coronavirus din Franta, va fi condusa luni pe ultimul drum. Adolescenta in varsta de numai 16 ani si-a dat ultima suflare dupa ce a fost infectata cu o forma mai rara a virusului. Avea doar o mica tuse Prima victima minora a COVID-19 din Franta a murit dupa .

Al 47-lea deces in urma infectarii cu noul coronavirus: Un barbat de 77 de ani din Hunedoara

Un barbat de 77 de ani din Hunedoara a murit dupa ce a contactat noul tip de coronavirus, acesta fiind cazul de deces cu numarul 47, au anuntat oficialitatile. Barbatul fusese confirmat pozitiv la testul pentru depistarea infectarii cu SARS-CoV-2.

UDATE inca 5 decese din cauza coronavirusului in Romania. Bilant: 52 Trei dintre pacienti, confirmati cu COVID dupa deces

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns la 52 luni seara, dupa ce au fost anuntate 5 noi decese. Pacienti sunt trei barbati de 52 de ani, 59 si 74 de ani din Ialomita, Bacau si Hunedoara si doua femei de 60 si 65 de ani din Hunedoara si Sibiu. Pentru trei dintre pacienti, confirmarea ca sunt infectati cu coronavirus a venit la 3 zile, respectiv la o zi de la deces.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )