Libnet.ro
UNICEF

20:45

Al 47-lea deces in urma infectarii cu noul coronavirus: Un barbat de 77 de ani din Hunedoara

Adevărul Adevărul,
Al 47-lea deces in urma infectarii cu noul coronavirus: Un barbat de 77 de ani din Hunedoara

Un barbat de 77 de ani din Hunedoara a murit dupa ce a contactat noul tip de coronavirus, acesta fiind cazul de deces cu numarul 47, au anuntat oficialitatile. Barbatul fusese confirmat pozitiv la testul pentru depistarea infectarii cu SARS-CoV-2. continuă pe Adevărul

Fostul fotbalist roman Avram Goia a decedat in Spania din cauza infectarii cu noul coronavirus

Fostul fotbalist roman, Avram Goia, a decedat in Spania, la varsta de 61 de ani din cauza infectarii cu noul coronavirus. Avram Goia a activat la echipa Olimpia Satu Mare si de mai multi ani era stabilit in.

Aparat utilizat de DSVSA Braila pentru depistarea pestei porcine, folosit pentru determinari ale infectarii cu noul coronavirus

Directia de Sanatate Braila a demarat achizitia kiturilor pentru efectuarea testelor, iar laboratorul de la Spitalul de Pneumoftiziologie va delega un biolog si un medic de laborator care sa valideze probele.

Bilantul deceselor ajunge la 46 in Romania. Doi barbati au murit dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus

Numarul deceselor in urma infectarii cu noul coronavirus a ajuns luni la pranz la 46, dupa ce alti doi pacienti care au contactat virusul si-au pierdut viata. Este vorba de doi barbati, de 57 si de 70 de ani, ambii avand contact cu cazuri confirmate de infectare.

O asistenta de la maternitatea Medlife Grivita fost testata pozitiv cu noul coronavirus. Femeia a ingrijit o pacienta infectata

Dupa depistarea primului caz pozitiv cu noul coronavirus in maternitatea din Grivita, Medlife anunta ca ademarat imediat un proces extins de testare, iar o asistenta a fost testata pozitiv.

Un numar de 285 de cadre medicale din intreaga tara sunt infectate cu noul coronavirus

Un numar de 285 de cadre medicale din intreaga tara sunt infectate cu noul coronavirus, au anuntat autoritatile, conform datelor raportate catre Institutul National de Sanatate Publica INSP). Dintre acestea, 91 sunt medici.

Elev de 15 ani, din Lunguletu, patria cartofului si a verzei, confirmat cu noul coronavirus

Un elev de 15 ani din comuna damboviteana Lunguletu, satul Serdanu, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. La acest moment, toata familia baiatului este izolata la domiciliu.

Oficial de la Casa Alba: intre 100.000 si 200.000 de americani vor muri. Alte cateva milioane vor fi infectati cu noul coronavirus

Milioane de americani vor fi infectati cu noul coronavirus si intre 100. 000 si 200. 000 vor muri, a avertizat duminica, principalul expert in boli infectioase al guvernului Statelor Unite, in timp ce oamenii din.

308 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus in Romania. Bilantul total a ajuns la 1760 pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus in Romania a ajuns duminica la 1760, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate 308 de noi infectari. Pacientii nou confirmati au varsta cuprinsa intre 0 si 89 de ani.

Doua doctorite de la Spitalul Gerota, in stare critica dupa ce au luat noul coronavirus. Nelu Tataru: Medicii sunt rezervati, dar fac toate eforturile

Doua doctorite de la Spitalul Dimitrie Gerota, unde a fost internat fostul politist cu noul coronavirus care a mintit ca nu a fost in strainatate, sunt in stare critica. Ele sunt ventilate mecanic, iar medicii sunt rezervati cu privire la starea lor de sanatate.

Grupul de Comunicare Strategica: inca 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul total ajungand la 29

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul total ajungand la 29. Toate persoanele decedate sunt din judetul Arad.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )