Libnet.ro
UNICEF

14:15

A murit unul dintre cei mai celebri spioni ai Frantei, omul care l-a prins pe Carlos Sacalul

Antena3 Antena3,
A murit unul dintre cei mai celebri spioni ai Frantei, omul care l-a prins pe Carlos Sacalul

Phillipe Rondot, unul dintre cei mai celebri spioni francezi, a murit pe 31 decembrie. Barbatul a urmat cariera tatalui sau, militar in trupele de comando, lucrand pentru serviciile de informatii ale. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai CAUTATI infractori din Europa, prins in Romania!

Surpriza uriasa la inceput de an! Fostul sef al Intreprinderii de stat a alcoolului si a industriei bauturilor alcoolice UKSPIRT din Ucraina, Mihail Labutin, cautat de Interpol pentru ca ar fi delapidat.

Unul dintre cele mai mari staruri de cinema din India va intra in politica.Actorul Rajinikanth estecelebru pentru rolurile de bandit cu inima de aur

Actorul Rajinikanth, unul dintre cele mai mari staruri de cinema din India, privit aproape ca un zeu in anumite parti ale tarii, si-a anuntat, duminica, planul de a intra in politica, scrie AFP. com.

Protest inedit al unei trupe rock in Piata Victoriei. Unul dintre manifestanti a fost amendat (VIDEO)

Un nou conflict a avut loc in Piata Victoriei, intre reprezentantii Miscarii Rezist si jandarmi, cand cei dintai au vrut sa organizeze un miniconcert! O trupa de rock alternativ venise.

Unul dintre cei mai mari angajatori din tara: cate magazine va deschide Lidl in Romania in 2018

Cele mai recente deschideri de magazine Lidl au avut loc pe 21 decembrie 2017, la Tulcea si Constanta. Numarul total de magazine Lidl a ajuns, in Romania, la 220, cu 15 unitati comerciale inaugurate pe parcursul intregului an 2017. In plus, in ultimul.

Pericol in unul din cele mai consumate alimente. Ce a gasit Protectia Consumatorului in sticlele cu ulei de la raft

Mai bine de 100 de avertismente si tot atatea amenzi. Din 459 de companii controlate de ANPC, la jumatate s-au gasit probleme la diversele sortimente de ulei de masline ce provin din Italia, Grecia, Franta, Sp.

Top cei mai rai soferi din Romania pe judete

Prin Bucuresti s-au adunat romani din toate colturile tarii. Si la fiecare masina cu numar de Bucuresti, cu siguranta mai vezi parcata langa ea si una din alt judet. Capitala nu mai este ca pe vremuri, numai a.

Miliardarii din sport: Ei sunt oamenii care au adunat cei mai multi bani in cariera lor. Fotbalistii sunt la coada listei

Fotbalul e denumit sportul-rege, insa cele mai profitabile discipline sunt cele care sunt extrem de populare in America.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )