Libnet.ro
UNICEF

10:01

Unul dintre cei mai CAUTATI infractori din Europa, prins in Romania!

B1 B1,
Unul dintre cei mai CAUTATI infractori din Europa, prins in Romania!

Surpriza uriasa la inceput de an! Fostul sef al Intreprinderii de stat a alcoolului si a industriei bauturilor alcoolice UKSPIRT din Ucraina, Mihail Labutin, cautat de Interpol pentru ca ar fi delapidat. continuă pe B1

A murit unul dintre cei mai celebri spioni ai Frantei, omul care l-a prins pe Carlos Sacalul

Phillipe Rondot, unul dintre cei mai celebri spioni francezi, a murit pe 31 decembrie. Barbatul a urmat cariera tatalui sau, militar in trupele de comando, lucrand pentru serviciile de informatii ale.

Top cei mai rai soferi din Romania pe judete

Prin Bucuresti s-au adunat romani din toate colturile tarii. Si la fiecare masina cu numar de Bucuresti, cu siguranta mai vezi parcata langa ea si una din alt judet. Capitala nu mai este ca pe vremuri, numai a.

Unul dintre cei mai mari angajatori din tara: cate magazine va deschide Lidl in Romania in 2018

Cele mai recente deschideri de magazine Lidl au avut loc pe 21 decembrie 2017, la Tulcea si Constanta. Numarul total de magazine Lidl a ajuns, in Romania, la 220, cu 15 unitati comerciale inaugurate pe parcursul intregului an 2017. In plus, in ultimul.

Softbank cumpara 15 din actiunile Uber

Softbank, unul dintre cei mai mari investitori in tehnologie, a parafat cu Uber o intelegere despre care se vorbeste de mult timp si va cumpara cel putin 15% din actiunile companiei, scrie Wall Street Journal.

Unul dintre cele mai mari staruri de cinema din India va intra in politica.Actorul Rajinikanth estecelebru pentru rolurile de bandit cu inima de aur

Actorul Rajinikanth, unul dintre cele mai mari staruri de cinema din India, privit aproape ca un zeu in anumite parti ale tarii, si-a anuntat, duminica, planul de a intra in politica, scrie AFP. com.

Fiscul, tinut in sah de o nestiutoare de carte din clanul Carpaci, intr-un proces cu o miza de aproape un milion de euro

De aproape sase ani Directia Generala a Finantelor Publice se chinuie sa recupereze de la concubina lui Ionelas Carpaci, unul dintre cei mai bogati romi din Romania, aproape un milion de euro. Aflat la un pas de sentinta finala, procesul se reia de la zero.

E OFICIAL: Cannabisul ramane cel mai consumat DROG din Romania! (RAPORT)

Canabisul ramane in topul celor mai consumate droguri din Romania, secondat de noile substante psihoactive NSP) - 2,5%, potrivit unei sinteze a Raportului national privind situatia drogurilor.

Protest inedit al unei trupe rock in Piata Victoriei. Unul dintre manifestanti a fost amendat (VIDEO)

Un nou conflict a avut loc in Piata Victoriei, intre reprezentantii Miscarii Rezist si jandarmi, cand cei dintai au vrut sa organizeze un miniconcert! O trupa de rock alternativ venise.

Fotografia din Alba Iulia inclusa intr-un top al celor mai uimitoare imagini din istorie. Ce rol a avut Ceausescu in realizarea imaginii

In anul 1987, la Alba Iulia se derula unul dintre cele mai grandioase proiecte ingineresti din Epoca de Aur. Cu tehnologii suta la suta romanesti, un bloc in greutate de peste 7. 000 de tone a fost taiat in doua si translatat pe o distanta de peste 70 de metri. Fotografia care a surprins bloc in timp ce era mutat a fost pe primul loc intr-un top al celor mai uimitoare fotografii din istorie.

Eleva care s-a calificat la trei faze nationale ale olimpiadelor scolare: Cea mai importanta problema la sistemul educationaleste lipsa de practica

Andreea Amza 17 ani) este eleva in clasa a XI-a la Colegiul National Tudor Vladimirescu din Targu Jiu, care este considerat unul dintre cele mai bune licee din judetul Gorj. Aceasta a reusit o performanta remarcabila: s-a calificat la trei etape nationale la discipinele lingvistica, stiinte ale pamantului si fizica.

ştiri de la B1

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )