Libnet.ro
UNICEF

21:30

Romancele cad pe capete la Australian Open: A mai iesit o jucatoare in turul I. Avem patru infrangeri in cinci meciuri

Adevărul Adevărul,
Romancele cad pe capete la Australian Open: A mai iesit o jucatoare in turul I. Avem patru infrangeri in cinci meciuri

Australian Open 2019 se transforma, treptat, intr-un mare esec pentru tenisul feminin din Romania. Iar asta pentru ca infrangerile vin una dupa alta. continuă pe Adevărul

Australian Open: Daria Kasatkina, prima victima din Top 10 - A cstigat doar trei game-uri cu Timea Bacsinszky

Perioada mai putin fasta a continuat pentru Daria Kasatkina si la Australian Open, rusoaica fiind prima jucatoare din TOP 10 mondial care paraseste competitia de la Melbourne. Nu doar atat, Daria a pierdut in 55 de minute, perioada in care a castigat doar trei game-uri in disputa cu Timea Bacsinszky 6-0, 6-3).

Australian Open: Irina Begu, n turul al doilea - Andrea Petkovic a abandonat n setul secund din cauza deshidratarii

Irina Camelia Begu 70 WTA) este prima jucatoare din Romania care a obtinut calificarea in turul al doilea de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Begu a beneficiat de abandonul adversarei sale Andrea Petkovic 63 WTA), dupa ce aceasta castigase primul set cu 7-6 3) si era condusa in actul secund cu 4-3. Germanca nu a mai putut continua partida din cauza deshidratarii.

Expertii au decis: Ea este principala favorita la castigarea Australian Open... Halep, cea mai buna tenismena a lumii, a fost lasata pe dinafara

Simona Halep, cea mai buna jucatoare de tenis din lume, nu primeste prea multe sanse din partea specialistilor in ceea ce priveste castigarea Australian Open - turneu care va incepe oficial pe 14.

Simona Halep obtine prima victorie dupa cinci luni si continua la Australian Open

Intrata in competitia de la Australian Open fara prea multe pretentii dupa accidentarea suferita la spate in toamna lui 2018 si o perioada de pregatire extrem de scurta, Simona Halep a trecut de primul tur la Melbourne dupa un meci intens contra unei jucatoare de forta, Kaia Kanepi din Estonia.

Sorana Cirstea si Monica Niculescu termina repede benzina la Australian Open

Primele jucatoare din Romania intrate in competitia de simplu de la Australian Open, Sorana Cirstea si Monica Niculescu, au parasit rapid intrecerea.

VIDEO EXCLUSIV Halep, incurajata de cel mai bun jucator de poker din lume: Mesajul lui Daniel Negreanu inainte de Australian Open

Romania se poate mandri cu faptul ca are cea mai buna jucatoare de tenis din lume, dar si cel mai bun jucator de poker de pe planeta.

Australian Open (f): Halep, Osaka si Svitolina, n turul doi; Kasatkina si Buzarnescu au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Ziua a doua de la Australian Open a adus prima eliminare a unei jucatoare din Top 10 WTA, rusoaica Daria Kasatkina 10 WTA) parasind turneul de la Melbourne inca din primul tur. Mihaela Buzarnescu cap de serie 25) si Dominika Cibulkova 26) au fost alte doua favorite care au spus la revedere competitiei australiene. in turul al doilea au ajuns, printre altele, Simona Halep principala favorita), Naomi Osaka 4) si Elina Svitolina 6). Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate marti pe tabloul feminin de simplu de la AO.

Australian Open: Ana Bogdan, eliminata n primul tur dupa ce a condus cu 4-2 n decisiv

Ana Bogdan locul 82 WTA) este a patra jucatoare din Romania care paraseste competitia de la Australian Open in primul tur. Bogdan a fost eliminata de Iga Swiatek locul 177 WTA, 17 ani), venita din calificari, desi a condus cu 4-2 in setul decisiv. A fost 6-3, 3-6, 6-4 pentru sportiva din Polonia.

COSMARUL pentru romance la Australian Open continua: Mihaela Buzarnescu, eliminata de Venus Williams dupa un meci maraton

Inca o jucatoare romana e out de la primul turneu de Grand Slam al sezonului, Australian Open. Mihaela Buzarnescu 26 WTA, 30 de ani) a fost invinsa in primul tur al de Venus Williams 38 de ani, 38 WTA),.

VIDEO Australian Open: Elina Svitolina, calificare fara emotii n turul al doilea

Elina Svitolina 7 WTA), cap de serie numarul 6, a trecut fara probleme de primul test de la Australian Open. Ucraineanca a invins-o in doua seturi pe elvetianca Viktorija Golubic locul 103 WTA, jucatoare venita din calificari), scor 6-1, 6-2, calificandu-se in turul al doilea al competitiei de la Melbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )