Libnet.ro
UNICEF

13:45

Romania va accesa fonduri regionale de 57,1 milioane de euro pentru un proiect major de banda larga

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania va accesa fonduri regionale de 57,1 milioane de euro pentru un proiect major de banda larga

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 57,1 milioane de euro in cadrul Fondului european de dezvoltare regionala FEDR), pentru dezvoltarea unei infrastructuri de banda larga de 3. 265 km in asa-numitele zone albe ale Romaniei, respectiv zone in care nu exista retele de comunicatii electronice de acces sau de distributie. continuă pe Ziarul Bursa

Finantare UE de peste 57,1 milioane de euro aprobata de Bruxelles pentru internet in zonele defavorizate din Romania/Reteua va fi construita de Telekom Romania si producatorul chinez Huawei

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat o investitie de 57,1 milioane de euro in cadrul Fondului european de dezvoltare regionala FEDR), dintr-o investitie totala de 69 milioane de euro n. a fara TVA), pentru dezvoltarea unei infrastructuri de banda larga de 3. 265 km in asa-numitele 'zone albe' ale Romaniei - in care nu exista retele de comunicatii electronice de acces sau de distributie. Proiectul RO-NET va acoperi 783 din cele 2268 de localitati identificate in Romania ca 'zone albe' si va contribui la reducerea decalajului digital dintre zonele urbane si cele rurale prin oferirea accesului la internet in banda larga unui numar de aproximativ 130. 000 de gospodarii cu 400. 000 de locuitori, 8. 500 de intreprinderi si 2. 800 de institutii publice.

Fonduri europene de 3 milioane euro fraudate la Brasov

Asupra a doua persoane a fost impusa masura arestului preventive, iar alte doua au fost puse sub control judiciar de catre procurorii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, intr-un dosar ce implica frauda cu fonduri europene de 3 milioane de euro.

Bateristul trupei U2 a pierdut 11 milioane euro din investitii paguboase, inclusiv in Romania

Larry Mullen, bateristul trupei U2, impreuna cu partenera sa Ann Acheson au pierdut mai mult de 11 milioane euro in urma unor investitii paguboase, dintre care peste 4,5 milioane de euro intr-o afacere facuta in Timisoara, fiind sfatuiti in aceste business-uri de compania de consultanta financiara Gaby Smyth and Company, relateaza site-ul rte. ie.

Verbund provizioneaza 144 milioane euro pentru pierderi la parcul eolian din Romania

Compania austriaca Verbund va constitui un provizion de 144 milioane euro pentru pierderi anticipate, anul acesta, la parcul eolian de la Casimcea, judetul Tulcea, ca urmare a modificarilor legislative din Romania privind certificatele verzi acordate producatorilor de energie regenerabila.

Ministerul Apararii vrea sa cumpere asigurari de viata pentru personalul care executa misiuni in teatrele de operatii, contract estimat la 1,9 milioane euro

Ministerul Apararii Nationale MApN) vrea sa cumpere servicii de asigurare de viata pentru personalul care executa misiuni in teatrele de operatii, contract cu o valoare estimata de 1,9 milioane euro inclusiv TVA), conform unui anunt de intentie publicat joi in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare este 31 octombrie 2014.

Finantare de 150 de milioane euro de la BEI pentru Banca Transilvania

Banca Transilvania va beneficia de o linie de finantare in valoare de 150 de milioane euro din partea Bancii Europene de Investitii BEI), potrivit unui comunicat de presa.

DGAF a identificat un prejudiciu de 8,4 milioane euro in domeniul producerii si comercializarii alcoolului

In perioada mai - octombrie 2014, inspectorii antifrauda au identificat prejudicii de circa 8,4 milioane euro 37. 970 lei) cauzate bugetului de stat prin evitarea platii accizei aferente produselor din alcool, si au intocmit sase sesizari penale prin care au semnalat fapte susceptibile a intruni elementele constitutive ale unor infractiuni de evaziune fiscala.

Guvernul va suplimenta fondurile pentru Prima Casa cu 90 milioane euro

Guvernul va suplimenta plafonul de garantii pentru programul Prima Casa cu 400,5 milioane lei 90 milioane euro), suma realocata de la programul de sprijin pentru beneficiarii proiectelor in domenii prioritare pentru economia romaneasca, intrucat nu au fost acordate garantii din lipsa de cereri.

BEI a extins cu 150 milioane euro creditul catre Banca Transilvania pentru sustinerea proiectelor din Romania

Banca Europeana de Investitii a aprobat astazi extinderea cu 150 milioane de euro a imprumutului catre Banca Transilvania, pentru a sustine proiectele mici si mijlocii dezvoltate de IMM-uri si de companii de talie medie in industrie, servicii, agricultura si infrastructura din Romania.

Prima sentinta in procesul de 2 milioane de euro dintre LIDL si Primaria Ocna Mures pentru magazinul prabusit in 2010

Primaria Ocna Mures a castigat prima batalie din razboiul in justitie cu compania LIDL Discount SRL, care solicita in justitie despagubiri de 2 milioane de euro pentru prabusirea in 2010 a supermarket-ului PLUS ca urmare a unei alunecari de teren produsa in oras.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )