Libnet.ro
UNICEF

06:45

DGAF a identificat un prejudiciu de 8,4 milioane euro in domeniul producerii si comercializarii alcoolului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DGAF a identificat un prejudiciu de 8,4 milioane euro in domeniul producerii si comercializarii alcoolului

In perioada mai - octombrie 2014, inspectorii antifrauda au identificat prejudicii de circa 8,4 milioane euro 37. 970 lei) cauzate bugetului de stat prin evitarea platii accizei aferente produselor din alcool, si au intocmit sase sesizari penale prin care au semnalat fapte susceptibile a intruni elementele constitutive ale unor infractiuni de evaziune fiscala. continuă pe Ziarul Bursa

Bateristul trupei U2 a pierdut 11 milioane euro din investitii paguboase, inclusiv in Romania

Larry Mullen, bateristul trupei U2, impreuna cu partenera sa Ann Acheson au pierdut mai mult de 11 milioane euro in urma unor investitii paguboase, dintre care peste 4,5 milioane de euro intr-o afacere facuta in Timisoara, fiind sfatuiti in aceste business-uri de compania de consultanta financiara Gaby Smyth and Company, relateaza site-ul rte. ie.

Guvernul va suplimenta fondurile pentru Prima Casa cu 90 milioane euro

Guvernul va suplimenta plafonul de garantii pentru programul Prima Casa cu 400,5 milioane lei 90 milioane euro), suma realocata de la programul de sprijin pentru beneficiarii proiectelor in domenii prioritare pentru economia romaneasca, intrucat nu au fost acordate garantii din lipsa de cereri.

Verbund provizioneaza 144 milioane euro pentru pierderi la parcul eolian din Romania

Compania austriaca Verbund va constitui un provizion de 144 milioane euro pentru pierderi anticipate, anul acesta, la parcul eolian de la Casimcea, judetul Tulcea, ca urmare a modificarilor legislative din Romania privind certificatele verzi acordate producatorilor de energie regenerabila.

Peste 100 de perchezitii DIICOT in 9 judete si Bucuresti, la traficanti de alcool

Procurorii DIICOT efectueaza, in aceasta dimineata, 110 perchezitii in noua judete din tara si in Capitala, actiune ce vizeaza destructurarea unei retele de traficanti de bauturi alcoolice, acuzati de evaziune fiscala, transmit sursele de presa. Potrivit procurorilor, prejudiciul la bugetul de stat este estimat la peste 5 milioane de euro.

Attila Korodi solicita CE urgentarea absorbtiei celor 200 milioane euro aferente POS Mediu

Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, i-a transmis astazi o scrisoare lui Walter Deffaa, directorul general al DG Regio, prin care solicita sprijinul Comisiei Europene pentru efectuarea platilor pentru cererile de rambursare aferente POS Mediu, aflate in autorizare la nivelul Comisiei Europene, ce au o valoare totala de aproximativ 200 milioane de euro.

Fonduri europene de 3 milioane euro fraudate la Brasov

Asupra a doua persoane a fost impusa masura arestului preventive, iar alte doua au fost puse sub control judiciar de catre procurorii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, intr-un dosar ce implica frauda cu fonduri europene de 3 milioane de euro.

Banii soferilor, in buzunarele avocatilor. CNADNR da 5 milioane euro pe consultanta juridica

CNADNR cheltuieste milioane de euro pe firme de avocatura. Sefii de la drumuri au platit in ultimii doi ani consultanta juridica de peste cinci milioane de euro, adica aproximativ cam cat costa un kilometru.

Surse: Alpha Bank vrea sa vanda Hilton Atena pe 180 milioane euro

Alpha Bank AE, a patra banca majora din Grecia, intentioneaza sa vanda hotelul Hilton din Atena pentru 180 de milioane de euro 230 de milioane de dolari), potrivit unor surse citate de agentia Bloomberg, transmite ekathimerini. com.

BEI a extins cu 150 milioane euro creditul catre Banca Transilvania pentru sustinerea proiectelor din Romania

Banca Europeana de Investitii a aprobat astazi extinderea cu 150 milioane de euro a imprumutului catre Banca Transilvania, pentru a sustine proiectele mici si mijlocii dezvoltate de IMM-uri si de companii de talie medie in industrie, servicii, agricultura si infrastructura din Romania.

27 milioane euro, granturi norvegiene pentru tara noastra

In jur de 27 de milioane de euro sunt disponibile pentru proiectele finantate prin Programul Inovare Verde in Industria din Romania, parte a Granturilor norvegiene 2009-2014, au anuntat, ieri, oficialii Norway Innovation, companie publica norvegiana insarcinata cu administrarea programului amintit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )