Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania TV, amendata de CNA cu 20.000 de lei, din cauza limbajului injurios al lui Corneliu ...

România Liberă România Liberă,
Romania TV, amendata de CNA cu 20.000 de lei, din cauza limbajului injurios al lui Corneliu ...

Romania TV a primit o amenda de 20. 000 de lei de la Consiliul National al Audiovizualului CNA), din cauza limbajului injurios folosit de Corneliu Vadim Tudor in emisiunea Editie Speciala, difuzata pe 1 ianuarie, informeaza Mediafax. Potrivit CNA, in emisiunea de dezbatere Editie speciala, difuzata pe 1 ianuarie, de la ora 20. 00, invitatii Remus Cernea si Corneliu Vadim Tudor au intrat intr-o polemica pe tema legalizarii prostitutiei. In acest context, Corneliu Vadim Tudor a folosit un . continuă pe România Liberă

Corneliu Vadim Tudor l-a numit pe Remus Cernea gaina zapacita si femeie cu barba, iar Romania TV a fost amendata de CNA cu 20.000 de lei

Televiziunea Romania TV a fost amendata de catreConsiliul National al Audiovizualului CNA) cu 20. 000 de lei, din cauza limbajului injurios folosit de Corneliu Vadim Tudor in emisiunea Editie Speciala, difuzata la inceputul acestui an.

Romania TV si B1, amendate din cauza limbajului injurios folosit de Dragos Patraru si Radu Banciu

CNA a decis, marti, sa amendeze Romania TV, cu 20. 000 de lei, si B1 TV, cu 10. 000 de lei, din cauza emisiunilor Starea Natiei, realizata de Dragos Patraru, si Lumea lui Banciu, realizata de Radu Banciu, in care realizatorii au folosit un limbaj injurios, relateaza Mediafax.

Pro TV, amendat cu 70.000 de lei, din cauza emisiunii lui Maruta.

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat PRO TV, cu 70. 000 de lei, din cauza emisiunii La Maruta, in care Oana Lis a povestit cum ar fi fost abuzata sexual de tatal ei, pe cand avea varsta de 15 ani, relateaza Mediafax. Amenda a fost aplicata la propunerea presedintelui CNA, Laura Georgescu, fiind adoptata cu sapte voturi pentru Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Lorand Turos, Monica Gubernat, Laura Georgescu si Christian Mititelu) si trei voturi impotriva .

Pro TV, amendat de CNA cu 70.000 de lei din cauza unor editii ale emisiunii La Maruta

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, in sedinta de joi, sa amendeze Pro TV, cu 70. 000 de lei, din cauza emisiunii La Maruta, in care Oana Lis a povestit cum ar fi fost abuzata sexual de tatal ei, pe cand avea varsta de 15 ani.

Capitalul Cemacon scade cu 25,7 mil. lei din cauza pierderilor

Actionarii Cemacon Cluj-Napoca CEON) au aprobat reducerea capitalului social cu 25,7 milioane lei, la aproape 526. 000 de lei, ca urmare a pierderilor din ultimii cinci, si a decis o majorare de capital prin aport in numerar de 8,8 milioane lei,.

CNA someaza Prima TV pentru aluziile sexuale facute in emisiunea Cireasa de pe tort.

Membrii CNA au decis, in sedinta de joi, sa someze public Prima TV, din cauza aluziilor sexuale facute de participantii la emisiunea Cireasa de pe tort, din 19 februarie, respectiv Pepe, Liviu Varciu, Sanziana Buruiana si Andreea Tonciu, informeaza Mediafax. Citeste si: Romania TV, amendata de CNA cu 20. 000 de lei, din cauza limbajului injurios al lui Corneliu Vadim Tudor Potrivit CNA, emisiunea a fost difuzata pe 19 februarie, de la ora 19. 30, si a fost difuzata in reluare a doua zi, de la .

SCANDALOS. A stat doua zile cu copilul mort in casa, din cauza incompetentei institutiilor statului

O familie din localitatea vranceana Homocea a stat cu un bebelus mort in casa timp de doua zile. Oamenii erau disperati din cauza ca nicio institutie publica nu si-a asumat responsabilitatea de a transporta.

OMS: 7 milioane de persoane au murit in 2012 din cauza aerului poluat

Organizatia mondiala a sanatatii avertizeaza asupra necesitatii unor masuri urgente pentru reducerea emisiilor toxice, aratand ca sapte milioane de persoane din intreaga lume au murit in 2012 din cauza.

Un avion Malaysia Airlines, nevoit sa aterizeze din cauza unor probleme electrice.

Un avion Malaysia Airlines care efectua o cursa Kuala Lumpur-Seul a fost nevoit sa aterizeze luni dimineata pe aeroportul din Hong Kong din cauza unor probleme electrice, a anuntat compania, in contextul in care un Boeing al acesteia cu 239 de persoane la bord este dat disparut, relateaza AFP, citata de Mediafax. Zborul MH066 a fost deviat catre Hong Kong din cauza unei pene la un generator care furniza electricitate avionului de tip Airbus A330-300, a anuntat Malaysia Airlines intr-un .

Zborurile de pe aeroporturile germane au fost anulate din cauza unei greve

Zborurile de pe sapte aeroporturi germane au fost anulate din cauza unei greve, numai in Frankfurt 550 de zboruri nu au mai avut loc, scrie AFP.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )