Libnet.ro
UNICEF

12:00

Zborurile de pe aeroporturile germane au fost anulate din cauza unei greve

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Zborurile de pe aeroporturile germane au fost anulate din cauza unei greve

Zborurile de pe sapte aeroporturi germane au fost anulate din cauza unei greve, numai in Frankfurt 550 de zboruri nu au mai avut loc, scrie AFP. continuă pe Wall-Street Ro

10.000 de scoli britanice au fost inchise din cauza unei greve a profesorilor

O greva declansata la nivel national de catre profesorii britanici, care afecteaza Anglia si Tara Galilor, a dus la inchiderea a 10. 000 de scoli. Printre institutiile de invatamant care si-au inchis.

Un Airbus al Air France a aterizat de urgenta in Germania din cauza unei rachete

Un avion Airbus A380 al companiei Air France a fost nevoit sa aterizeze de urgenta in Germania din cauza inchiderii temporare a spatiului aerian al Kazahstanului pentru lansarea unei rachete, anunta compania Air France-KLM, citata de AFP.

Nissan recheama 1 milion de masini din America de Nord, din cauza unei probleme la airbag-uri

Constructorul auto japonez Nissan recheama un milion de vehicule de pe piata Americii de Nord, din cauza unei probleme de software care risca sa dezactiveze airbag-urile, informeaza AFP. Modelele rechemate, intre.

Del Potro rateaza restul sezonului din cauza unei accidentari

Jucatorul argentinian Juan Martin Del Potro va rata tot restul sezonului dupa ce medicii au decis ca fostul campion de la US Open are nevoie de o a doua interventie chirurgicala la incheietura mainii stangi.

Greva la compania aeriana Lufthansa. Doua zboruri din Bucuresti au fost anulate

Doua zboruri spre Munchen si Frankfurt care ar fi trebuit sa decoleze de pe aeroportul Henri Coanda au fost suspendate din cauza grevei de la compania aeriana germana Lufthansa. in total aproximativ 600 de zboruri internationale vor fi afectate in cursul zilei de astazi.

Un avion Malaysia Airlines, nevoit sa aterizeze din cauza unor probleme electrice.

Un avion Malaysia Airlines care efectua o cursa Kuala Lumpur-Seul a fost nevoit sa aterizeze luni dimineata pe aeroportul din Hong Kong din cauza unor probleme electrice, a anuntat compania, in contextul in care un Boeing al acesteia cu 239 de persoane la bord este dat disparut, relateaza AFP, citata de Mediafax. Zborul MH066 a fost deviat catre Hong Kong din cauza unei pene la un generator care furniza electricitate avionului de tip Airbus A330-300, a anuntat Malaysia Airlines intr-un .

Pro TV, amendat cu 70.000 de lei, din cauza emisiunii lui Maruta.

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat PRO TV, cu 70. 000 de lei, din cauza emisiunii La Maruta, in care Oana Lis a povestit cum ar fi fost abuzata sexual de tatal ei, pe cand avea varsta de 15 ani, relateaza Mediafax. Amenda a fost aplicata la propunerea presedintelui CNA, Laura Georgescu, fiind adoptata cu sapte voturi pentru Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Lorand Turos, Monica Gubernat, Laura Georgescu si Christian Mititelu) si trei voturi impotriva .

OMS: 7 milioane de persoane au murit in 2012 din cauza aerului poluat

Organizatia mondiala a sanatatii avertizeaza asupra necesitatii unor masuri urgente pentru reducerea emisiilor toxice, aratand ca sapte milioane de persoane din intreaga lume au murit in 2012 din cauza.

Romania TV, amendata de CNA cu 20.000 de lei, din cauza limbajului injurios al lui Corneliu ...

Romania TV a primit o amenda de 20. 000 de lei de la Consiliul National al Audiovizualului CNA), din cauza limbajului injurios folosit de Corneliu Vadim Tudor in emisiunea Editie Speciala, difuzata pe 1 ianuarie, informeaza Mediafax. Potrivit CNA, in emisiunea de dezbatere Editie speciala, difuzata pe 1 ianuarie, de la ora 20. 00, invitatii Remus Cernea si Corneliu Vadim Tudor au intrat intr-o polemica pe tema legalizarii prostitutiei. In acest context, Corneliu Vadim Tudor a folosit un .

SCANDALOS. A stat doua zile cu copilul mort in casa, din cauza incompetentei institutiilor statului

O familie din localitatea vranceana Homocea a stat cu un bebelus mort in casa timp de doua zile. Oamenii erau disperati din cauza ca nicio institutie publica nu si-a asumat responsabilitatea de a transporta.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )