Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania TV, amendata de CNA. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Romania TV, amendata de CNA. Care este motivul

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, marti, sa amendeze cu 20. 000 de lei Romania TV, pentru o emisiune in care Corneliu Vadim Tudor a spus ca Romania e pe mana unui handicapat, un neamt de mana a doua, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Adrian Nastase cearta PSD-ul. Care este motivul

Adrian Nastase a scris un mesaj pe blogul lui cu ocazia implinirii a 10 ani de la semnarea Tratatului de aderare a Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana in care a certat PSD-ul pentru ca nu a mentionat ca negocierile pentru aderare au fost finalizate de catre guvernul condus de el.

Tatal lui Amy Winehouse condamna noul documentar despre artista. Care este motivul

Tatal interpretei si compozitoarei Amy Winehouse, Mitch, planuieste sa ii dea in judecata pe producatorii noului documentar despre regretata artista, pentru ca nu ii place felul in care i-au prezentat familia.

Travaliul ducesei de Cambridge ar putea fi indus. Care este motivul

Travaliul ducesei de Cambridge, sotia printului William, ar putea fi indus, pentru ca au trecut deja patru zile de la data la care trebuia sa nasca.

Armata israeliana a ucis patru barbati. Care este motivul

Fortele de Aparare din Israel IDF) au ucis, duminica seara, patru barbati care au trecut granita dintre Siria si Israel, pentru plasa explozivi in apropiere de orasul Majdal Shams, relateaza Jerusalem Post, conform Mediafax.

Panica in Marea Britanie. Nasterea celui de-al doilea copil al printului William, in pericol. Care este motivul

O unitate din spitalul in care urmeaza sa nasca ducesa de Cambridge, sotia printului William al Marii Britanii, a fost inchisa in weekend din cauza descoperirii unei bacterii periculoase.

PNL convoaca Consiliul National al Partidului. Ce teme vor fi dezbatute

Conducerea PNL a decis luni sa convoace Consiliul National al partidului in 23 mai, la reuniune urmand sa fie aprobata forma finala a programului de guvernare al liberalilor si sa se discute despre depunerea unei motiuni de cenzura in actuala sesiune, a declarat co-presedintele PNL Vasile Blaga, potrivit Mediafax.

VIDEO Senatorii juristi au adoptat proiectul de lege prin care este eliminata incatusarea in cazul coruptiei si altor acte fara violenta/ Arestul sever, respins de Comisia Juridica

Comisia Juridica a Senatului a adoptat marti proiectul de lege de modificare a Codului de Procedura Penala al senatorului PSD Serban Nicolae prin care este eliminata incatusarea persoanelor fata de care s-a impus masura de arest preventiv si care nu au comis acte de violenta. Practic, prin aceasta modificare cei acuzati de coruptie sau trafic de influenta nu vor mai fi incatusati in momentul arestarii decat in cazul in care au fost violenti sau au incercat sa se sustraga urmaririi penale.

MAE a identificat alti sase cetateni romani in Nepal. Care este starea lor

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a identificat alti sase cetateni romani aflati in Nepal care sunt in siguranta, informeaza diplomatia romana,informeaza AGERPRES. Pe parcursul zilei de 27 aprilie.

Mesajul de revolta al unui roman stabilit in Germania fata de tratamentul rasist la care este supus: Cu ce am gresit daca Dumnezeu m-a facut mai colorat? Am cerut doar un loc de munca, nimic mai mult

Viorel Costanda, un roman de etnie roma plecat la munca in Germania, a postat un mesaj emotionant pe grupul de Facebook Romani din Germania, care aduna aproape 600. 000 de membri. Romanul, extrem de deranjat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )